Best Friend's Fear: Η φάρσα που θα αφήσει "κάγκελο" την Φλορίντα Πετρουτσέλι!

Δείτε απόσπασμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Best Friend's Fear: Η φάρσα που θα αφήσει

Μια φάρσα θα αφήσει "κάγκελο" σήμερα την Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Best Friend's Fears. Τι θα συμβεί και ποιος είναι αυτός που θα κάνει φάρσα στην γνωστή παρουσιάστρια; Θα το δείτε σε λίγες ώρες στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Ένα από τα θύματα της αποψινής εκπομπής είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Όπως έδειξε σήμερα η εκπομπή "Πρωινό" η Φλορίντα Πετρουτσέλι μαζί με την καλή της φίλη, Νάνσυ Παραδεισανού, θα επισκεφτούν το σπίτι ενός φωτογράφου.

Οι δυο γυναίκες θα δουν εντελώς τυχαία ένα βίντεο στον υπολογιστή, όπου ο φωτογράφος σκοτώνει την κοπέλα του την ημέρα των γενεθλίων της.

Πως θα αντιδράσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι; Μιας και μιλάμε για την Φλορίντα δείτε και τις ετοιμάσεις από το δωμάτιο του μωρού που περιμένει

Δείτε το απόσπασμα:

Best Friend's Fear: Η Νάνσυ Παραδεισανού που θα κάνει φάρσα στην Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε ξεσπάσει σε κλάματα και χαστούκισε τον Πούμπουρα!

Χαμός έγινε στο χθεσινό Best Friend's Fear καθώς η Νάνσυ Παραδεισανού κατά την διάρκεια της φάρσας ξέσπασε σε κλάματα και χαστούκισε τον Πούμπουρα! Τι συνέβη όμως και η γνωστή δημοσιογράφος ξέσπασε στον παρουσιαστή;

Η Νάνσυ μαζί με την Άννα Ζηρδέλη πήγαν σε ένα ινστιτούτο για δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης και συγκεκριμένα το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο είναι το κύριο συστατικό όμως δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, που έβγαλε εξανθήματα σε όλο της το σώμα.

Η δημοσιογράφος έφτασε στα όρια της και εκνευρίστηκε με τον γιατρό λέγοντας του «Θα σκάσεις;», με εκείνον να απαντά «θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και εκείνη απάντησε ξανά «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω».

Εκεί μπήκε ο Σάββας Πούμπουραςστο δωμάτιο με την Νάνσυ Παραδεισανού να τον χαστουκίζει και να πέφτει πάνω του κλαίγοντας.

Θυμηθείτε επίσης την επική φάρσα, που προκάλεσε "ταραχή" στην Βίκυ Σταυροπούλου τις προηγούμενες εβδομάδες!