Ανατριχιάζει το στεφάνι της Μιμής Ντενίση στην κηδεία του Κώστα Βουτσά - Τι έγραψε;

Τους «λύγισε» όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιάζει το στεφάνι της Μιμής Ντενίση στην κηδεία του Κώστα Βουτσά - Τι έγραψε;

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Χθες το πρωί, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του και το παρών έδωσαν, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και συνεργάτες, αλλά και κόσμος που τον αγάπησε. Τα στεφάνια στην μνήμη του ήταν πολλά. Μεταξύ αυτών, της Μιμής Ντενίση, του οποίου το μήνυμα που γράφει πάνω του, ανατριχιάζει.

Στην κηδεία του «αιώνιου έφηβου», βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, η Ελένη Φιλίνη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη, ο Βασίλης Θωμόπουλος, η Μαρία Σολωμού, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το παρών επίσης, έδωσε και ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγο του. Μάλιστα, η Έλενα Τσαβαλιά στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στις κάμερες, πλάνταξε στο κλάμα για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Τα λόγια της, σπαράζουν καρδιές.

Ανατρίχιασε το στεφάνι της Μιμής Ντενίδη στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

Ένας από τους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, ήταν η Μιμή Ντενίση. «Δεν περίμενα ότι θα πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Μας είχε πείσει ότι δεν θα φύγει. Παρ’ όλο που τον είδα και τις τελευταίες ημέρες για μένα ήταν κάτι το απίστευτο όταν έμαθα ότι «έφυγε». Νόμιζα ότι μας έκανε πλάκα. Γιατί πάντα μου έλεγε ‘’εγώ δεν θα πεθάνω. Θα ζήσω μέχρι 110 χρονών’’. Είχε πολλή ζωή μέσα του ακόμα, ήθελε να ζήσει και δεν ήταν τόσο σημαντικά τα αίτια για να «φύγει»», είπε η ίδια στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες.

Κώστας Βουτσάς θάνατο κηδεία

Από την άλλη, το στεφάνι της προς την μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού, ανατριχιάζει με αυτό που γράφει πάνω του. «Θα σε αγαπώ πάντα», ήταν τα λόγια της. Την ατάκα αυτή είπαν πολλά πρόσωπα του χώρο που είχαν γνωρίσει τον Κώστα Βουτσά, αλλά και ο απλός κόσμος που βρέθηκε στην κηδεία του.

Μιμή Ντενίση κηδεία Κώστα Βουτσά