Mega: Δείτε πως είναι ο "Αχιλλέας" 15 χρόνια μετά το 50-50!

Πόσο έχει αλλάξει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mega: Δείτε πως είναι ο

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που αγαπήσαμε, πριν χρόνια, μέσα από γνωστές σειρές της τηλεόρασης και πάντα όταν βλέπουμε την αλλαγή τους εντυπωσιαζόμαστε! Το ίδιο ισχύει και για τον ηθοποιό που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Mega.

Όλοι αλλάζουμε με τα χρόνια και το ίδιο ισχύει και για τους αγαπημένους μας ηθοποιούς. Συνήθως η αλλαγή έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά είναι και φορές που έχει να κάνει με τα κιλά! Σε κάθε περίπτωση είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς είναι σήμερα ηθοποιοί που αγαπήσαμε μέσα από σειρές που έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια.

Πώς είναι λοιπόν σήμερα ο "Αχιλλέας' από το 50-50; Ο Θάνος Τοκάκης, που είναι ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον "Αχιλλέα" στην θρυλική σειρά του Mega έχει πια μεγαλώσει ενώ εννοείται ότι συνεχίζει κανονικά την πορεία του στην υποκριτική, παίζοντας σε ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Όλοι θυμόμαστε την κόντρα που είχε ο "Αχιλλέας" με τον πεθερό του, που δεν ήταν άλλος από τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έπαιζε τον "Νικηφόρο'! Οι δυο τους δεν συμπαθούσαν πολύ ο ένας τον άλλο (στο 50-50 πάντα)!

50-50 Νικηφόρος και Αχχιλέας

Πώς είναι όμως σήμερα, 15 χρόνια μετά την έναρξη της σειράς 50-50, ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει μάλιστα παντρευτεί, συνάδελφό του και μάλιστα πολύ όμορφη;

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί!

Θάνος Τοκάκης

Λίγα λόγια για την σειρά του Mega 50-50 στην οποία ο Θάνος Τοκάκης έπαιξε, πριν από 15 χρόνια, τον "Αχιλλέα"

Το Πενήντα Πενήντα (ή 50-50) είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου του 2005 στο Μega και ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν στις 15 Ιουνίου του 2011.

Η σειρά εξιστορεί τη ζωή των τριών ζευγαριών: Νικηφόρου και Ελισάβετ, Μίμη και Ξανθίππης και Παύλου και Ειρήνης. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς, Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Ανδρούτσου και Βάνα Ραμπότα.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2010, προβλήθηκε η τηλεταινία ονόματι "Το Μεγάλο Φαγοπότι", η οποία τοποθετείται χρονικά μετά τη λήξη του δεύτερου κύκλου και ήταν επίσης αφιερωμένη για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Mega Channel. Η σειρά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Wikipedia, είχε πάρει πράσινο φως και για τέταρτο κύκλο,όμως λόγω της έλλειψης χρημάτων από το κανάλι δεν προβλήθηκε ποτέ, και έτσι η σειρά έμεινε ανολοκλήρωτη με 81 επεισόδια και μία τηλεταινία.

TAGS