Δημήτρης Κοργιαλάς: Το βίντεο με την Ψυχίδου λίγο πριν την αποκάλυψη για την νέα σύντροφο!

Οι δυο τους μαζί στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημήτρης Κοργιαλάς: Το βίντεο με την Ψυχίδου λίγο πριν την αποκάλυψη για την νέα σύντροφο!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου μπορεί να μην είναι πια ζευγάρι ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να μην έχουν κανένα θέμα με την συμβίωση, όπως μαρτυρά και βίντεο που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους πριν από ένα περίπου μήνα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, ενώ τώρα και οι δύο φαίνεται να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους! Μάλιστα, όπως είναι φυσικό τόσο ο Κοργιαλάς, όσο και η Ψυχίδου έχουν ερωτηθεί, από δημοσιογράφους, με τον τραγουδιστή να λέει μεταξύ άλλων:

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρει (σ.σ. έχουν ένα παιδί μαζί) και πως θα συνεχίσω την ζωή μου". Μάλιστα είχε πει ακόμα ότι "θέλω να φτιάξω την ζωή μου και μάλιστα σύντομα".

Η Φωτείνή Ψυχίδου από την μεριά της, ερωτώμενη για τον Κοργιαλά είχε αφήσει "αιχμές" ότι εκείνος έχει προχωρήσει! Να πούμε ότι η Ψυχίδου έχει και εκείνη προχωρήσει στην ζωή της, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly!

Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοριαλάς

Οι δυο τους τώρα ζουν κάτω από την ίδια στέγη και φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις καθώς, λίγο πριν αποκαλυφθεί ότι ο Κοργιαλάς έχει νέα σύντροφο, ανέβασαν ένα βίντεο με τους δυο τους στο σπίτι! Οι δυο τους γελάνε, ενώ φαίνονται να "κοροϊδεύουν" ο ένας τον άλλο για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρεες.

Η αποκάλυψη για την νέα σύντροφο ρου Δημήτρη Κοργιαλά, μετά και τον χωρισμό του με την Ψυχίδου

Η Φωτεινή Ψυχίδου έχει εμφανιστεί με νέα σύντροφο. Γιατί όχι λοιπόν και ο Δημήτρης Κοργιαλάς; Ο τραγουδιστής ανέβασε στον Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με το νέο του ταίρι! Και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία γέμισαν καρδούλες!

Ο Κοργιαλάς λοιπόν ανέβασε ήδη από τις 16 Φεβρουαρίου στο Insagram μια φωτογραφία στην οποία φορά γυαλιά με καρδούλες και είναι αγκαλιά με τη νέα του αγαπημένη! Οι δυο τους είναι χαμογελαστοί και η αλήθεια είναι ότι φαίνονται πολύ χαρούμενοι!