MasterChef: Δεν πάει το μυαλό σας ποιον παίκτη γνωρίζει προσωπικά η Ματθίλδη Μαγγίρα!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Δεν πάει το μυαλό σας ποιον παίκτη γνωρίζει προσωπικά η Ματθίλδη Μαγγίρα!

Δεν πάει το μυαλό σας με ποιον παίκτη από το MasterChef είναι φίλη η Ματθίλδη Μαγγίρα. Την αποκάλυψη ότι γνωρίζονται προσωπικά, έκανε η ίδια ηθοποιός και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια σε εκείνον.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» και αποκάλυψε άγνωστη σχέση που τη συνδέει με έναν από τους διαγωνιζόμενους του φετινού MasterChef, τον Διονύση Πρώιο.

«Ο Διονύσης του MasterChef είναι αγαπημένος καλλιτέχνης….Τον έχω παρακολουθήσει λίγο στο MasterChef, όσο προλαβαίνω. Είναι ο Διονύσης που ξέρω. Είναι ένας άνθρωπος χαρά Θεού.

Είχε ένα τραγικό γεγονός στη ζωή του και πιστεύω ότι αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Γονιός που χάνει το παιδί του δεν το ξεπερνάει. Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά τη ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα και πριν το παιδί, είναι ένας άνθρωπος ζωντανός…

Τον γιο του τον είχα γνωρίσει, ήταν ένα πιο ήσυχο παιδάκι πιο μαζεμένο… Ο Διονύσης πάντα με σκέφτεται όταν πηγαίνει σε έναν χώρο…» είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.Μιας και μιλάμε για το MasterChef δείτε και ποιος αποχώρησε χθες

Εκτός από την Ματθίλδη Μαγγίρα δεν φαντάζεστε και από που η Παγώνα από τις Άγριες Μέλισσες γνωρίζει προσωπικά τον Σωτήρη Κοντιζά από το MasterChef

Η Δανάη Λουκάκη πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες ως Παγώνα. Η ηθοποιός που συγκατοικούσε με την σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά έκανε μια αποκάλυψη για εκείνον πως τις πρώτες μέρες δεν άφηνε στο σπίτι τίποτα από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Η ηθοποιός μίλησε στη «Φωλιά των Κού-Κου» και αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με την σύζυγο του Σωτήρη Κοντιζά:

«Με τη γυναίκα του Σωτήρη Κοντιζά γνωριστήκαμε το 2013 μέσα από κοινή παρέα, τότε γνώρισα και τον γάτο μου. Συμπαθηθήκαμε αμέσως. Εκείνη την περίοδο έψαχνε η Δέσποινα με την άλλη μας συγκάτοικο, τη Λίνα μια τρίτη συγκάτοικο, μου το πρότειναν, το δοκιμάσαμε και πέτυχε. Έτσι έχει διατηρηθεί μια φιλία πολλών ετών. Τότε ακόμη η Δέσποινα δεν τον γνώριζε τον Σωτήρη. Το πρώτο μου σχόλιο όταν τον είδα είναι ότι είναι ψηλός, όμορφος και Ιάπωνας. Φυσικά ενέκρινα, όταν βλέπεις ένα τέτοιο παιδί και είναι και καλό παιδί δε γίνεται να μην εγκρίνω. Ερχόταν στο σπίτι, δεν άφηνε όμως εκεί ούτε το άρωμα ούτε την οδοντόβουρτσά του» ανέφερε η ηθοποιός.Ρίξτε στο μεταξύ μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το περασμένο επεισόδιο του MasterChef!

Δείτε όσα αποκάλυψε: