Η Έλενα Ασημακοπούλου συγκλονίζει: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Έλενα Ασημακοπούλου συγκλονίζει: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

H Έλενα Ασημακοπούλου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση λέγοντας πώς «χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να ξεπεράσει τις αποβολές που είχε». Η ίδια μίλησε για αυτή την δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" και αναφέρθηκε στον σύζυγο της Μπρούνο Τσιρίλο αλλά και τις τρεις αποβολές που είχε.

«Στα πρώτα χρόνια της σχέσης και οι δύο έπρεπε να κάνουμε συμβιβασμούς. Η απόσταση ήταν ένα κομμάτι το οποίο κούραζε και τους δυο μας» είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Ανασφάλεια, ζήλια από τον καθένα… Τι κάνει ο άλλος σε μια ξένη χώρα. Είναι έτσι όπως θέλω και έτσι όπως σκέφτομαι; Ο σύζυγος μου, ακόμα, ζηλεύει πολύ και παλαιότερα είχαμε πολύ μεγάλο θέμα με τη ζήλια του. Δεν με εμπιστευόταν τόσο πολύ. Τώρα δεν θα έχει το ίδιο θέμα, ευτυχώς» πρόσθεσε.

Έλενα Ασημακοπούλου

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει μωράκι, η «ήταν τρομερά επώδυνες, μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω πως δεν τα κατάφερα, δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Δείτε και ποιος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς μετά την αποβολή της συζύγου του

Η Μαρία μου ήρθε πάρα πολύ εύκολα και τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει στην κόρη μου».

«Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στην Μαρία. Πως αυτό που της είπα, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο ώστε να δω πως θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί» πρόσθεσε η όμορφη ηθοποιός.

«Η παρουσίαση θεωρώ πως ήταν η μεγαλύτερη μου αποτυχία και δεν είμαι πολύ περήφανη για αυτό» κατέληξε.

Αποβολή σοκ είχει και πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Βίωσα πόνο και....»

Σόκαρε με τα όσα είπε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια για την αποβολή της!

Η ίδια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Είχα δυο αποτυχημένες εγκυμοσύνες πριν κάνω τον Χρήστο», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αποκαλύψει και την δική της προσωπική ιστορία:

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου

«Η Δέσποινα Ολυμπίου χαίρομαι που είναι στην καλύτερη της φάση με το μωράκι της. Η αλήθεια είναι σαν να άκουγα την περίπτωση μου γιατί είχα και εγώ δύο άτυχες εγκυμοσύνες μέχρι να κρατήσω την Νάγια, το πρώτο μας μωρό στην αγκαλιά. Είναι δύσκολο για μία γυναίκα που είναι νέα να έχει δυο τέτοιες εμπειρίες μία μετά τη άλλη. Όταν σου έρθουν στην αρχή σε φοβίζει. Βιώνεις την απόρριψη τον πόνο, αγχώνεσαι αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας» ανέφερε η παρουσιάστρια!