Τραγικό! Κυκλοφορούν φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ

Η αστυνομία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικό! Κυκλοφορούν φωτογραφίες του νεκρού Κόμπι Μπράιαντ

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Κόμπι Μπράιαντ έχασε την ζωή του πριν λίγο καιρό, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε έπεσε! Μέσα σε αυτό βρισκόταν και η κόρη του, αλλά και επτά ακόμα άνθρωποι. Τώρα η πληροφορία ότι φωτογραφίες των πτωμάτων κυκλοφορούν, έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα σύμφωνα με τους Los Angeles Times βρίσκονται σε κυκλοφορία φωτογραφίες τόσο του Κόμπι Μπρίαντ, όσο και των 8 θυμάτων του φρικτού δυστυχήματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για φωτογραφίες που τράβηξαν τα σωστικά συνεργεία, μετά και το φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο. Μάλιστα μετά και το τραγικό περιστατικό ήρθαν στο φως μερικές αποκαλύψεις που προκάλεσαν σοκ!

Για το γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση και η αστυνομία που τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό.

"Ο Σερίφης είναι πολύ ενοχλημένος από την σκέψη ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια τέτοια ανεύθυνη πράξη. Θα διεξαχθεί μια διεξοδική έρευνα από το τμήμα, με πρώτη προτεραιότητα την προστασία της αξιοπρέπειας και της ιδιωτικότητας των θυμάτων και των οικογενειών τους" ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Αρχών.

ελικόπτερο Κόμπι Μπράιαντ

Τραγικό! Πουλάνε φιγούρες του νεκρού Κόμπι Μπάιαντ!

Άλλη μια είδηση που προκαλεί σοκ είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό καθώς στην αγορά πουλάνε φιγούρες του νεκρού σταρ με έλικα στο κεφάλι!

Συγκεκριμένα στο eBay, εμφανίστηκαν προϊόντα που όχι μόνο έχουν σχέση με «Black Mamba» αλλά και τη συντριβή του ελικοπτέρου που του κόστισε την ζωή.

Το πρώτο παιχνίδι δείχνει τον Κόμπι Μπράιαντ «ντυμένο» σαν τον super ήρωα με τα χρώματα των Lakers, έχοντας στο κεφάλι του έλικες.

Είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο, τα όποια όπως αναφέρει η «Mirror», έχει μπει σε δημοπρασία και υπάρχουν 41 άτομα που ενδιαφέρονται για αυτό.

Κόμπι Μπράιαντ τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο