Τραγωδία! Αυτοκτόνησε ηθοποιός σε ηλικία 47 ετών

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία! Αυτοκτόνησε ηθοποιός σε ηλικία 47 ετών

Τραγωδία σημειώθηκε με γνωστή ηθοποιό που αυτοκτόνησε σε ηλικία 47 ετών. Είχε σημειώσει ένα σημαντικό έργο και τα τελευταία της χρόνια τα είχε αφιερώσει, στο πως ζούνε οι άστεγοι και βίωνε και αυτή την ίδια κατάσταση.

Μια απίστευτη τραγωδία προκάλεσε τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού αγαπημένη ηθοποιός αυτοκτόνησε μόλις στην ηλικία των 47 ετών.

Πρόκειται για την Πέιτζ Γκρίνγουεϊ, η οποία, προτού αυτοκτονήσει, ζούσε τα τελευταία επτά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έγινε γνωστή μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε την ζωή των άστεγων.

Οι ρόλοι της ήταν περιορισμένοι σε θεατρικές παραστάσεις ενώ και η ίδια δεν ήθελε να ζήσει την ζωή της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, όπως είχε δηλώσει.

αυτοκτονία

Η ίδια είχε εξομολογηθεί πως μια εποχή κοιμόταν σε νεκροταφείο ενώ τα νέα έκανε γνωστά η μητέρα της άτυχης γυναίκας.Σοκ προκαλεί και η είδηση πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός

Η Πέιτζ Γκρίνγουεϊ κατάφερε να «αγγίξει» τους Βρετανούς με την απίστευτη ιστορία που έφερε στο φως από τους δρόμους του Λονδίνου.

athensmagazine.gr

Σοκ! Αυτοκτόνησε γνωστή παρουσιάστρια!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η είδηση πως γνωστή παρουσιάστρια αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 40 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο να πάρει μια τέτοια απόφαση και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σοκ έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο χώρο της showbiz η είδηση της αυτοκτονίας πασίγνωστης 40χρονης παρουσιάστριας.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Love Island, Καρολίν Φλακ. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η γνωστή παρουσιάστρια φέρετε να έχει αυτοκτονήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.Δείτε και 20 διάσημοι Έλληνες που αυτοκτόνησαν! Οι τραγικές ιστορίες τους και το εφιαλτικό φινάλε!

Η Καρολίν Φλακ είχε επιστρέψει στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες και μετά τις κατηγορίες για την κακοποίηση του φίλου της .

παρουσιάστρια αυτοκτονία

athensmagazine.gr