Λάκης Γαβαλάς: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του για την φυλακή! «Αισθάνθηκα ταπεινωμένος»

Τι είπε;

Λάκης Γαβαλάς: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του για την φυλακή! «Αισθάνθηκα ταπεινωμένος»

Συγκλόνισε η εξομολόγηση του Λάκη Γαβαλά για την φυλακή, αφού είπε πως εκεί μέσα "αισθάνθηκε ταπεινωμένος". Τι άλλο αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής γι'αυτή την δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από μερικά χρόνια;

O γνωστός σχεδιαστής και κριτής του My Style Rocks μίλησε για το διάστημα που βρέθηκε στην φυλακή, αλλά και όσα του έχει αφήσει αυτή του η περιπέτεια.

“Όταν μπήκα στη φυλακή αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και πολύ ταπεινωμένος. Μετά το τρίμηνο, όταν μου έλεγαν όλοι πως θα μείνω τουλάχιστον ένα εννιάμηνο, λέω “έτσι είναι; Οκ! Πόσα άτομα έχει η φυλακή;” και μου απάντησαν περίπου 2600 άτομα. Πρώτη φορά, λέω, που θα έχω 2600 κομπάρσους στον πρωταγωνιστικό μου ρόλο” είπε. Δείτε και για ποιο λόγο εκνευρίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς με τα σχόλια γνωστού σχεδιαστή

Στη συνέχεια, στο εξομολογητήριο πρόδωσε πως “ήμουν παπαδάκι και έχω κάνει κατηχητικό στον Άγιο Γεώργιο στον Κορυδαλλό. Εξομολογούμουν, από όταν γύρισα στα 29 μου από την Ιταλία, σχεδόν κάθε δύο χρόνια”.

Λάκης Γαβαλάς: Πριν την εξομολόγηση για την φυλακή "εβράζε" ο σχεδιαστής για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Ο Λάκης Γαβαλάς "βράζει" για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Τι είπε ο δικηγόρος του σχεδιαστή μόδας;

Ο συνήγορος του μόδιστρου, μιλώντας στο Secret διευκρινίζει πως το ακίνητο που πλειστηριάζεται αποτελεί μέρος των πολυτελών, μινιμαλιστικής αισθητικής εγκαταστάσεων όπου στεγαζόταν η εταιρεία του Λάκη Γαβαλά πριν βρεθεί στη δίνη των οικονομικών προβλημάτων, τα οποία τον οδήγησαν να παραμείνει για ένα διάστημα στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Αλλά ακόμα και σε αυτήν τν περίπτωση, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία του πλειστηριασμού. Και αυτό διότι λόγω της υφιστάμενης δέσμευσης δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση του ακινήτου. Κάτι ανάλογο ισχύει και με την κατοικία του μόδιστρου στη Μύκονο.

«Η επαγγελματική έδρα του εντολέα μας, κ Απόστολου (Λάκη_ Γαβαλά, στην Κάντζα του Νομού Αττικής τελεί υπό τη δέσμευση της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες από την 31η/1/2012 με την υπ’ αριθμόν 27/2012 Διάταξη του τότε προέδρου της. η εν λόγω δέσμευση είναι ο νομικός λόγος για τον οποίο το Ελληνικό Δημόσιο δεν δικαιούται να προβεί μέχρι και σήμερα σε αναγκαστικού χαρακτήρα ενέργειες εις βάρος του ακινήτου, όπως η εκποίησή του με πλειστηριασμό. Όλα τα παραπάνω έχουν ήδη τύχει νομικής επεξεργασίας από την Α’ Τακτική Ολομέλεια του νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη συνεδρίαση της 21ης/11/2013» αναφέρεται χαρακτηριστικά.