Ράγισε καρδιές με την φωτογραφία της η Σία Κοσιώνη - Το αγαπημένο της πρόσωπο που πέθανε

Συγκινητική η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράγισε καρδιές με την φωτογραφία της η Σία Κοσιώνη - Το αγαπημένο της πρόσωπο που πέθανε

Η Σία Κοσιώνη ανέβασε μια φωτογραφία που ράγισε καρδιές, καθώς απεικονίζει την ίδια μαζί με την κορυφαία συγγραφέα Άλκη Ζέη η οποία πέθανε πριν από λίγες ημέρες. Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια που έγραψε η δημοσιογράφος για ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Με ένα συγκινητικό τρόπο η Σία Κοσιώνη αποχαιρέτησε με την σειρά της την Άλκη Ζέη, που έφυγε από την ζωή την Παρασκευή, αφήνοντας κενό στον χώρο των γραμμάτων και της τέχνης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με μια ανάρτησή της είπε το δικό της αντίο στην γυναίκα που τόσο θαύμαζε!

"Μας πήρες από το χεράκι και μας μεγάλωσες. Αντίο αγαπημένη μας Άλκη. Σε περιμένουν τώρα τα χεράκια των παιδιών μας" έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της η οποία ήταν μια φωτογραφία της ίδιας με την Άλκη Ζέη, πριν από αρκετά χρόνια! Να πούμε ότι η Άλκη Ζέη έφυγε από την ζωή στα 97 της χρόνια, ενώ αποτέλεσε μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες συγγραφείς με τα έργα της να διαβάζονται μέχρι και στα σχολεία.

Δείτε και την χαρακτηριστική εικόνα

Εκτός από την Σία Κοσιώνη και η Ράνια θρασκιά ράγισε καρδιές για την Άλκη Ζέη, που πέθανε πριν λίγες ημέρες

Η πρώην παρουσιάστρια, είχε το συγκεκριμένο πρόσωπο και μεγάλη εκτίμηση.

Πριν από λίγες ώρες θλίψη σκόρπισε και ο θάνατο της συγγραφέα, Άλκη Ζέη, η οποία είχε χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Η ίδια «έσβησε» στα 97 της χρόνια, τη νύχτα, στο σπίτι της με τα παιδιά της, την Ειρήνη και τον Πέτρο.

Η Ράνια Θρασκιά για να αποχαιρετήσει και δημόσια την αγαπημένη συγγραφέα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα μακροσκελές κείμενος, ο οποίο έγραψε μεταξύ άλλων «Θα σε αγαπάω για πάντα». Ενώ στην λεζάντα της «Αντίο Άλκη Ζέη».

Δείτε και την ανάρτησή της