Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε - "Έτρεξε αίμα.."

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κορινθίου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε -

Η Μαρία Κορινθίου, με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πιο είναι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και που την ανάγκασε την Τρίτη να ακυρώσει την παράσταση στην οποία συμμετέχει.

Ειδικότερα η όμορφη ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και φυσικά το κοινό και όσους επιθυμούν να δουν την παράσταση, για το τι ακριβώς της συνέβη και δεν κατάφερε να παραστεί την Τρίτη στην παράστασή της.

Να πούμε βέβαια ότι και εκείνη την ημέρα η ηθοποιός είχε αφήσει ένα σύντομο μήνυμα στα social media ενημερώνοντας το κοινό ότι δεν θα γίνει η παράσταση και ζητώντας συγνώμη.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός έγραψε ένα κείμενο εξηγώντας και τον λόγο που την κράτησε μακρυά από το σανίδι. Χαρακτηριστικά έγραψε λοιπόν, στο Instagram:

"Να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους ήρθαν την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου να δουν το Jordan και δυστυχώς μου ήταν αδύνατων να παίξω. Διαγνώστηκα με κρίση υπερκόπωσης (έτρεξε από την μύτη αίμα, δεν μπορούσα να μιλήσω, ημικρανία κλπ). και ταυτόχρονα διαγνώστηκα με βροχοπνευμονία. Την Τρίτη 3 Μαρτίου το Jordan κανονικά θα ανοίξει την αυλαία του. Σας φιλώ και σας ευχαριστώ. Μέχρι τότε ξεκούραση".

Δείτε την εικόνα:

Μαρία Κορινθίου

Εκτός από την Μαρία Κορινθίου πρόσφατα άλλο ένα πρόσωπο της showbiz αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

O Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε, πριν μερικές ημέρες, ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και που αν αργούσε να πάει στο νοσοκομείο θα έπρεπε να κάνει χειρουργείο και πιθανώς να κινδύνευε και η ίδια του η ζωή σύμφωνα με τα όσα του είπαν οι γιατροί.

Ο γνωστός κομμωτής βρέθηκε καλεσμένος στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε για όλα στην εκπομπή, για την υγεία του, την συμμετοχή του στο Just the 2 of us αλλά και το Best friends fears.

Όπως είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς, είπε πως ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευε καθώς όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί αν είχε αργήσει μια μέρα παραπάνω θα χρειαζόταν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ίσως να κινδύνευε και η ζωή του.