Σπύρος Πώρος: "Σπάει" την σιωπή του για την προσωπική του ζωή - "Κοιμόμουν σε βαγόνια"

Όσα είπε στη συνέντευξη του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Πώρος:

Ο Σπύρος Πώρος "έσπασε" την σιωπή του και μίλησε για κομμάτια της προσωπικής του ζωής, αλλά και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν πρωτοξεκίνησε την φωτογραφία. Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι για ένα διάστημα κοιμόταν σε "βαγόνια τρένων". Διαβάστε όλα όσα είπε μιλώντας στο περιοδικό Gala.

Για όλα μίλησε ο Σπύρος Πώρος που εξιστορήθηκε την ζωή του και την πορεία του από τη φωτογραφία αλλά και το μόντελινγκ, το οποίο όπως είπε όταν θέλησε να το σταματήσει, ξάφνιασε πολλούς. Ακόμα Μίλησε για τα χρόνια που έφυγε εκτός Ελλάδας και τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή, αλλά και για τα μετέπειτα χρόνια που γνώρισε την δόξα.

Να πούμε ότι ο φωτογράφος έχει γίνει πατέρας πέντε φορές, ενώ έχει ζήσει σε διάφορες χώρες του εξωτερικού! Διαβάστε όλα όσα είπε για την ζωή του.

"Όταν έφυγα από την Ελλάδα ήμουν 19 ετών και ήθελα να γίνω φωτογράφος, που τότε ήταν πολύ ακριβό σπορ. Φτάνοντας στο Λονδίνο αρχές '90, ζούσα για έναν ολόκληρο χρόνο στους δρόμους και κοιμόμουν σε βαγόνια τρένων, όμως έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ακόμα:

"Μέσα σε δύο μήνες βρίσκομαι να κλείνω τη μία δουλειά μετά την άλλη στο Λονδίνο, και μετά ακολουθούν το Παρίσι και ο Νέα Υόρκη. Γίνομαι ένα από τα πέντε καλύτερα μοντέλα στον κόσμο και κάπως έτσι με έμαθαν και στην Ελλάδα. Είχα κάνει "Vogue" με την Κατρίν Ντενέβ, διαφημιστικές καμπάνιες με τη Levi’s και το “Jim Beam", βιντεοκλίπ με τον Τζορτζ Μάικλ, σόου με Chanel και Costume National, γύριζα τρεις καμπάνιες σε μια μέρα και τα χρήματα που βγάζαμε τότε ήταν ασύλληπτα. Βρισκόμουν στο Παρίσι με την Κάιλι Μινόγκ και τον Μάικλ Χάτσενς, με τις Ναόμι, Κρίστι και Σίντι, και ήμουν 23 ετών.

Έβγαζα τόσα χρήματα όσα δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα βγάλω, είχα σχέσεις με διάσημες γυναίκες, ήταν μαγικά και αθώα. Έκανα πολλά εκείνη την εποχή, και ναρκωτικά, δεν το κρύβω, αλλά ποτέ δεν εθίστηκα γιατί σεβόμουν την προσπάθεια που είχα κάνει.

Έβλεπες μοντέλα να ξενυχτούν και να πηγαίνουν άυπνα για shooting κι εγώ όταν είχα δουλειά δεν έβγαινα την προηγουμένη ώστε να κοιμηθώ καλά για να είμαι εντάξει με τον πελάτη και τις υποχρεώσεις μου. Οταν είσαι στην ηλικία που στερείσαι εμπειριών και φιλοσοφικής ματιάς στη ζωή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου - και αυτό έκανα.

"Οταν ανακοίνωσα ότι τέλος το μόντελινγκ για μένα, όλοι πίστεψαν ότι τρελάθηκα, και κάπου εκεί προσγειώθηκα σε μια άλλη πραγματικότητα. Η φάση μπροστά στον φακό ήταν για μένα απλώς το πέρασμα σε αυτό που είχα στόχο. Και το έκανα. Εκεί, πίσω από τον φακό, έμεινα μαγεμένος για πάντα" είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του. Να πούμε ότι τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν τον Σπύρο Πώρο να είναι μαζί με την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου. Δείτε τις φωτογραφίες του Youweekly που τους "έπιασε" μαζί σε έξοδο.

Όταν ο Σπύρος Πώρος "έσπασε" την σιωπή του για τις δύσκολες στιγμές της προσωπικής του ζωής

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "The Dot" o Σπύρος Πώρος μίλησε ανοιχτά για μερικές στιγμές της προσωπικής του ζωής λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η πρώην γυναίκα του του πήρε όλη την περιουσία!

"Έφυγα από την Ελλάδα στα 19 μου χωρίς κάποιο στόχο. Πίστευα ότι υπάρχει κάτι μεγαλύτερο για μένα. Για ένα χρόνο ήμουν άστεγος στο Λονδίνο κι έμενα στο δρόμο. Με βρήκε ένα πρακτορείο τυχαία στο δρόμο κι έτσι έγινα μοντέλο. Δούλεψα δύο χρόνια ως μοντέλο και μετά αποφάσισα να γίνω φωτογράφος. Τα πέντε μου παιδιά έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα. Ο τελευταίος μου γάμος δεν τελείωσε καλά γιατί μπήκε μπροστά το χρήμα. Είναι μεγάλη ιστορία, μπορούμε να γράψουμε βιβλίο με αυτό το θέμα.

Έγινε μια απάτη στη Νέα Ζηλανδία, η πρώην γυναίκα μου πλαστογράφησε την υπογραφή μου πριν πέντε χρόνια και μου πήρε όλη μου την περιουσία, έμεινα με ένα δολάριο. Αλλά μετά το φιλοσοφείς και βλέπεις ότι αυτό δεν παίζει ρόλο, δεν έχει σημασία. Σε πονάει λίγο γιατί καλείσαι να προσαρμοστείς σε άλλη φάση, αλλά τα ξαναφτιάχνεις, δεν είναι τίποτα αυτά" είχε πει τότε.