Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της Θεοδώρας Βουτσά μετά την κηδεία του πατέρα της

Τι ανέβασε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της Θεοδώρας Βουτσά μετά την κηδεία του πατέρα της

Η Θεοδώρα Βουτσά, κόρη του αήμνηστου ηθοποιού, έκανε μερικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πραγματικά ραγίζουν καρδιές, καθώς φαίνεται τόσο η αγάπη της όσο και το πόσο της λείπει ο πατέρας της!

Ο Κώστας Βουτσάς πάλεψε 19 ολόκληρες ημέρες στο νοσοκομείο, χάνοντας δυστυχώς την μάχη. Τα μηνύματα που ήρθαν τόσο από τον κόσμο της showbiz, όσο και από όσους τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του πραγματικά συγκίνησαν. Ολόκληρη η χώρα βυθίστηκε στο πένθος με τον χαμό του, ενώ η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Από την μεριά της η Θεοδώρα Βουτσά έστειλε το δικό της αντίο με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ανέβασε στο Instagram και story, μετά και την κηδεία του ηθοποιού.

Αυτή τη φορά ανέβασε σαν story μερικές φωτογραφίες που συγκινούν. Μάλιστα στην μια γράφει επάνω 'ο ήλιος του μπαμπά", ενώ σε άλλη έγραψε ένα επίσης συγκινητικό μήνυμα. Μάλιστα στα στόρι της υπάρχουν και ορισμένα αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες του πατέρα της. Σπαρακτική ωστόσο ήταν και η ανάρτηση που είχε κάνει όταν έγινε γνωστό ότι 'έφυγε" ο ηθοποιός!

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram

ποτό Θεοδώρα Βουτσά

ουρανός τάφος Κώστα Βουτσά

 Βουτσά

Ράγισε καρδιές το τραγούδι της Θεοδώρας Βουτσά για τον θάνατο του πατέρα της

Την τρυφερή ανάρτηση είχε κάνει επίσης στο Instagram με την κόρη του Κώστα Βουτσά να γράφει λίγους στοίχους από ένα αγαπημένο τραγούδι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί Θα σ’ αγαπώ. Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις Ώσπου να πάψει η ανατολή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Θα σ’ αγαπώ Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει Θα σ’ αγαπώ. Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει Θα σ’ αγαπώ Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί
Θα σ’ αγαπώ Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές.

Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις Ώσπου να πάψει η ανατολή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Θα σ’ αγαπώ Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει Θα σ’ αγαπώ Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει Θα σ’ αγαπώ Πέρα από κει που φτάνει η αντοχή Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ Μέχρι το θάνατο και πιο μακριά Μέχρι να πεις πεθαίνω τώρα πια Θα σ’ αγαπώ" Στίχοι: Γιάννης Καλαμίτσης Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος Δήμητρα Γαλάνη.