Επανασύνδεση "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Ξανά μαζί αγαπημένο ζευγάρι

Φαίνεται να ξεπέρασαν τις δυσκολίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επανασύνδεση

Μια επανασύνδεση έρχεται να φέρει χαρά στην ελληνική showbiz, με τις πληροφορίες να θέλουν ένα αγαπημένο ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί. Ο λόγος για τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο και την ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα πέρασαν μια κρίση, ωστόσο τα προβλήματα φαίνεται να ανήκουν πια στο παρελθόν, σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα. Να πούμε ότι η σχέση τους ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, ωστόσο άργησε να γίνει γνωστή, καθώς και οι δυο τους κράτησαν χαμηλό προφίλ.

Τώρα δημοσίευμα της Real Life θέλει τον Δημήτρη Ρουσσέτο και την Ευγενία Δημητροπούλου να είναι και πάλι μαζί. όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η σχέση τους είχε κάποια "σύννεφα" το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ξεπέρασαν τα προβλήματα και σκέφτονται ακόμα να το πάνε και πιο επίσημα! Μάλιστα, όπως αναφέρεται από το περιβάλλον του ζευγαριού μπορεί ο Ρουσέττος να μην ήταν στην πρεμιέρα της καλής του όμως εκεί βρέθηκε η μητέρα του! Να πούμε ότι άλλη μια ευχάριστη είδηση ήρθε πριν λίγες ημέρες στην ελληνική showbiz με γνωστό αθλητή να ανεβάζει την φωτογραφία του 4ου παιδιού του, που ήρθε στον κόσμο!

Δημήτρης Ρουσέττος - Ευγενία Δημητροπούλου

Δημήτρης Ρουσέττος - Ευγενία Δημητροπούλου διακοπές

Άλλη μια επανασύνδεση "βόμβα" είχαμε πριν λίγες ημέρες στην showbiz με γνωστό ζευγάρι να είναι πάλι αγαπημένο!

Οι φήμες με βάση τα διεθνή media, αναφέρουν πως οι δυο τους είναι ξανά ζευγάρι, καθώς κάποιοι τους είδαν στις αρχές του χρόνου μαζί στο Los Angeles!

Ο λόγος για τον Channing Tatum και την Jessie J. «Μπορεί να πέρασαν μερικές εβδομάδες χωριστά, αλλά τελικά αποφάσισαν ότι νοιάζεται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι πολύ χαρούμενοι που περνούν ξανά χρόνο μαζί, ενώ η Jessie μένει στο σπίτι του Channing τις τελευταίες ημέρες», αναφέρουν πηγές στο Ε News.

Channing Tatum - Jessie J.