Ξετρελαθήκαμε με την στολή του Τρύφωνα Σαμαρά - Δείτε τι ντύθηκε!

Πήγε σε καρναβάλι στην Κύπρο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξετρελαθήκαμε με την στολή του Τρύφωνα Σαμαρά - Δείτε τι ντύθηκε!

Ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκε σε αποκριάτικο καρναβάλι και μας ξετρέλανε με την αποκριάτικη στολή που φόρεσε. Δείτε πως ντύθηκε ο γνωστός κομμωτής, που μπήκε πλήρως στο πνεύμα των ημερών!

Μπορεί στην Ελλάδα, λόγω κορωνϊού, τα καρναβάλια να ακυρώνονται, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει και στην Κύπρο που κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς! Ο Τρύφωνας Σαμαράς, με την σειρά του βρέθηκε σε καρναβάλι στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό και θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Τι επέλεξε να ντυθεί; Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην ανάρτησή του ντύθηκε κουνελάκι! Δείτε και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

"Καλές απόκριες αγάπες μου. Είμαι ένα κουνέλι. Με την ομα΄δα Alice&Rabbit του αγαπημένου μου @machallekides_g περάσαμε τελεια !!!!!! Εδώ στο Λεμεσιανο Καρναβάλι @limassolcarnival2020 και την όμορφη #Κυπρο !!!!!!!Και του χρόνου χωρίς Κορονοϊούς" έγραψε στην ανάρτησή του ο Τρύφωνας Σαμαράς, που πρόσφατα αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Τρύφωνας Σαμαράς αποκριάτικη στολή

Τρύφωνας Σαμαράς καρναβάλι Κύπρος

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν ήταν ο μόνος που ντύθηκε αποκριάτικα - Δείτε την στολή που επέλεξε η Σίσσυ Χρηστίδου και μας ξετρέλανε!

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η εκπομπή "Έλα χαμογέλα" ήταν μέσα στο πνεύμα των ημερών με την παρουσιάστρια να επιλέγει μια στολή που σίγουρα τράβηξε τα βλέμματα. Ποια ήταν αυτή; Η Χρηστίδου αποφάσισε να ντυθεί ράπερ και το ντύσιμό της μας θύμισε τον Snik!

Η ίδια φόρεσε μάλιστα και μια πορτοκαλί περούκα, αν και όλα τα λεφτά ήταν τα γυαλιά που επέλεξε να φορέσει! Ωστόσο ήταν και κάποιος στο πλατό που αποφάσισε να μην ντυθεί τίποτα! Ο λόγος για τον Παύλο Σταματόπουλο!

Σίσσυ Χρηστίδου Απόκριες

Σίσσυ Χρηστίδου με περούκα