Παντρεύτηκε το καλοκαίρι Έλληνας ηθοποιός - Το αποκάλυψε σήμερα!

Δεν το έμαθε κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύτηκε το καλοκαίρι Έλληνας ηθοποιός - Το αποκάλυψε σήμερα!

Το καλοκαίρι έχει περάσει εδώ και καιρό ωστόσο ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, έκανε μόλις σήμερα την αποκάλυψη ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του με την οποία, όπως είπε είναι χρόνια μαζί!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Καλπακίδη, που φέτος βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, "Άγριες Μέλισσες". Ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας (2/3) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός!

Όπως είπε στην εκπομπή ο ηθοποιός είναι μαζί με την σύντροφό του - και πλέον γυναίκα του - τα τελευταία 10 χρόνια και αποφάσισαν τον Ιούνιο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

"Είμαι πενήντα χρονών και παντρεύτηκα το καλοκαίρι, τον Ιούνιο. Με τη γυναίκα μου είμαστε δέκα χρόνια μαζί και μένουμε μαζί έξι χρόνια. Το κάναμε γιατί το θέλαμε" είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Καλπακίδης! Να πούμε ότι το καλοκαίρι που πέρασε είχαμε άλλο ένα ευχάριστο καθώς παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Αλέξανδρος Καλπακίδη

Πέρα από το Έλληνα ηθοποιό που παντρεύτηκε το καλοκαίρι πρόσφατα αρραβωνιάστηκε και ηθοποιός γνωστής σειράς - Το αποκάλυψε σε ανάρτηση!

Συγκεκριμένα, τον αρραβώνα της έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με το γιγαντιαίο δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύντροφος της.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έκπληξη, καθώς η ηθοποιός δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά για κάποια σχέση της. Βέβαια, δεν αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου, παρά μόνο ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη.

Amanda Bynes All a girl wants

Ο λόγος για την Amanda Bynes που περισσότερο αγαπήσαμε μέσα από την ταινία «Αυτό που θέλει το κορίτσι» που έχει παίξει πολλές φορές μέσα από την συχνότητα του STAR.

Η ηθοποιός ωστόσο, δεν μπορεί να παντρευτεί αν δεν πάρει την έγκριση της μητέρας της. Η Amanda Bynes είχε πολλές φορές προβλήματα με το νόμο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να έχει ορίσει την μητέρα της υπεύθυνη για να την προσέχει.