Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε ελαφάκι - Δείτε το γλυκό βίντεο!

Την βοήθησε η μικρή της φίλη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε ελαφάκι - Δείτε το γλυκό βίντεο!

Ένα πολύ γλυκό βίντεο ανέβασε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, που είναι μέσα στο αποκριάτικο πνεύμα. Είμαστε στην τελευταία ημέρα της αποκριάς και η Χριστίνα Μπόμπα έγινε ελαφάκι με την βοήθεια μια μικρής της φίλης!

Η όμορφη μελαχρινή λοιπόν μαζί με την μικρή Αννέζια μπήκαν σε ρυθμούς καρναβαλιού, πήραν τα πινέλα και... Μάλλον η Αννέζια πήρε τα πινέλα και έβαψε σαν ελαφάκι την Χριστίνα Μπόμπα, που έδειχνε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, είναι πολύ χαριτωμένο και η Μπόμπα - που με τον Σάκη Τανομανίδη "δηλώνουν" πια έτοιμοι να κάνουν και αυτοί ένα παιδάκι - έγραψε τα εξής στην ανάρτησή της:

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε ελαφάκι και ο Τρύφωνας Σαμαράς ντύθηκε κουνέλι! - Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Μπορεί στην Ελλάδα, λόγω κορωνϊού, τα καρναβάλια να ακυρώνονται, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει και στην Κύπρο που κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς! Ο Τρύφωνας Σαμαράς, με την σειρά του βρέθηκε σε καρναβάλι στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό και θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Τι επέλεξε να ντυθεί; Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην ανάρτησή του ντύθηκε κουνελάκι! Δείτε και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

"Καλές απόκριες αγάπες μου. Είμαι ένα κουνέλι. Με την ομα΄δα Alice&Rabbit του αγαπημένου μου @machallekides_g περάσαμε τελεια !!!!!! Εδώ στο Λεμεσιανο Καρναβάλι @limassolcarnival2020 και την όμορφη #Κυπρο !!!!!!!Και του χρόνου χωρίς Κορονοϊούς" έγραψε στην ανάρτησή του!

Τρύφωνας Σαμαράς αποκριάτικη στολή

Τρύφωνας Σαμαράς με καρναβαλιστές