My Style Rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι!

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι!

Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο My Style Rocks μετά την χθεσινή αποχώρηση. Ποια είναι και ποιες οι πληροφορίες που έχουμε για το new entry στο παιχνίδι μόδας που βλέπουμε στο κανάλι του Φαλήρου;

Το My style rocks ξεκίνησε, η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε στο πλατό τους κριτές και τις 9 παίκτριες και μετά ανακοίνωσε την νέα είσοδο στο παιχνίδι.

«Είστε 9 και τώρα τι πρέπει να γίνετε; Να γίνετε 10! Πάμε να υποδεχτούμε το νέο μας μέλος, τη νέα μας φίλη, την Ιωάννα Βαφειαδάκη», είπε και μπήκε η νέα παίκτρια.

Το πρώτο look της παίκτριας ήταν αρκετά λαμπερό, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην συνέχεια.Μιας και μιλάμε για το My Style Rocks δείτε και ποιο μεγάλο φαβορί επιστρέφει

Δείτε την νέα παίκτρια:

Πριν την είσοδο της νέας παίκτριας εντυπωσίασε με την είσοδο της και η Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στο σημερινό My Style Rocks. Η παρουσιάστρια μας έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της και δεν μπορούσαμε να πάρουμε από πάνω της τα μάτια μας.

Η παρουσιάστρια επιλέγει να φορέσει ρούχα στο My Style Rocks που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της και διαθέτει σίγουρα τις αναλογίες για να το κάνει με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας, έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, για ακόμη μια φορά κέρδισε όλα τα βλέμματα πάνω της.Δείτε εδώ και για ποιο λόγο ξέσπασε η νέα παίκτρια σε κλάματα στο My style rocks

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε ένα πουκάμισο, με ένα πολύ κοντό μαύρο σορτσάκι και το φόρεσε κρίκους στα αυτιά, ενώ επέλεξε και ένα κόκκινο ένοντο κραγιόν.

Δείτε την εμφάνιση της:

My style rocks Κατερίνα Στικούδη