Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε την πιο απίστευτη φωτογραφία και... ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι»

Εμείς πάντως ζηλέψαμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε την πιο απίστευτη φωτογραφία και... ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι»

Στην Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Δούκισσα Νομικού μαζί με την οικογένεια της, περνώντας λίγες ημέρες χαλάρωσης, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα, δημοσίευσε μια απίστευτη φωτογραφία θέλοντας έτσι, να ευχηθεί «καλό καλοκαίρι», παρόλο που ακόμη επίσημα δεν έχει μπει η Άνοιξη.

Η θερινή περίοδος είναι η αγαπημένη της, μιας και περνάει τους περισσότερους μήνες της εποχής στο νησί των ανέμων με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον γιο τους Σάββα. Μάλιστα, φέτος θα είναι και το πρώτο καλοκαίρι της κορούλας της, η οποία ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία πριν από λίγους μήνες.

Η Δούκισσα Νομικού, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τα παιδιά της την γεμίζουν καθημερινά χαμόγελα και ευτυχία, ενώ και τα επαγγελματικά της πάνε πολύ καλά. Εδώ και μερικούς μήνες, σχεδιάζει την δική της συλλογή με κοσμήματα, η οποία έχει δει μεγάλη επιτυχία. Όλα τα κοσμήματα, είναι ένα προς ένα μοναδικά και πανέμορφα, όπως θα δείτε και εσείς.

Η απίστευτη φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, που είναι στην Μύκονο, απολαμβάνει της βόλτες της με την οικογένεια της, πριν επιστρέψει στην καθημερινότητα. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίστευτη φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού, πόζαρε κρατώντας στο χέρι της μια «βόμβα» θερμίδων. Ένα παγωτό σοκολάτα και με αυτό τον τρόπο θέλησε να ευχηθεί «καλό καλοκαίρι», παρόλο που ακόμη δεν έχει τελειώσει καν η Άνοιξη.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Το μοντέλο παρόλο που κάνει «ατιμίες» τρώγοντας τέτοιες λιχουδιές, ωστόσο διατηρεί άψογες αναλογίες. Μάλιστα, μόλις λίγες ημέρες αφότου ήρθε στον κόσμο η κόρη της, φαινόταν λες και δεν είχε μείνει ποτέ έγκυος, καθώς κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά.