Δημός Βερύκιος: Η απάντηση του για το αν μένει ή φεύγει από το Happy Day! Τι συμβαίνει;

H ανάρτηση στο Twitter!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημός Βερύκιος: Η απάντηση του για το αν μένει ή φεύγει από το Happy Day! Τι συμβαίνει;

O Δήμος Βερύκιος απαντάει στο αν μένει ή φεύγει από το Happy Day. Τι συμβαίνει τελικά με την παρουσία του στον Alpha; O γνωστός δημοσιογράφος ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μια σειρά δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο ανέφεραν πως ο δημοσιογράφος και στέλεχος του Alpha, Δήμος Βερύκιος θα ήταν εκτός πρωινού εκεί που εμφανίζεται καθημερινά, σε ζωντανή τηλεθέαση με το ραδιόφωνο του του ομίλου για το 15λεπτο σχόλιό του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε την δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να απαντήσεις στις φήμες και να δώσει τέλος στα δημοσιεύματα. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο είχε γίνει έξαλλος πριν λίγο καιρό με την Ντέπυ Γκολεμά

«Ο τηλε/κορωνοϊός έχει προσβάλει προ καιρού το διαδίκτυο με τις ψεύτικες ειδήσεις (fake news). Προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δυναμικό τηλεοπτικό κοινό που κάθε πρωί στις 9 εμπιστεύεται -φανατικά μάλιστα- το 15λεπτο της ενημέρωσης σε μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή» έγραψε.

Δήμος Βερύκιος: Βάζει τέλος στις φήμες! Η αποκάλυψη του για το αν μένει ή φεύγει από τον AlphaTv και το Happy Day

Ο Δήμος Βερύκιος βάζει τέλος στις φήμες! Η αποκάλυψη του για το αν μένει ή φεύγει από τον AlphaTv!

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο εκτός του καναλιού, με το οποίο έχει πολύχρονη συνεργασία!

Όλα αυτά τα δημοσιεύματα έκαναν έξαλλο τον Δήμο Βερύκιο. Δε θέλησε λοιπόν να κρύψει την ενόχληση, το αντίθετο μάλιστα, απογοητευμένος απ' όλα αυτά δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια fake είδηση για εκείνον από κάποιο site, διαψεύδοντας όλα όσα γράφονται!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κάθε 3 ώρες, τούτοι εδώ, ασχολούνται μαζί μου & διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ! Μεγάλη η Χάρη μου. Τους ευχαριστώ για την τσάμπα διαφήμιση».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Δήμος Βερύκιος: Αποκαλύπτει ποιο είναι το μέλλον του στον AlphaTv! Αποχωρεί από το κανάλι;