Κάλια Ελευθερίου: Η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα έβαλε υαλουρονικό στο πρόσωπο της και δεν της φαίνεται

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάλια Ελευθερίου: Η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα έβαλε υαλουρονικό στο πρόσωπο της και δεν της φαίνεται

Υαλουρονικό στο πρόσωπο της έβαλε η Κάλια Ελευθερίου, η οποία είναι πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στην μεσημεριανή του εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, δεν της φαίνεται καθόλου και άμα δεν το αποκάλυπτε δεν θα το καταλαβαίναμε.

Η δημοσιογράφος, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» στον ALPHAtv και έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι αισθητική παρέμβαση έχει κάνει στο πρόσωπο της.

«Είμαι 32 χρονών. Έχω βάλει υαλουρονικό στα χείλη. Μοιάζει φυσικό το αποτέλεσμα, αυτό είναι το κόλπο» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Κάλια Ελευθερίου.

Γιατί η Κάλια Ελευθερίου έγινε πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα;

Η Κάλια Ελευθερίου "σπάει" την σιωπή της για την αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μιλάει "ανοιχτά" για τα πάντα! Τι ήταν αυτό που θέλησε να μοιραστεί δημοσίως;

Μετά τη βόμβα της αποχώρησής της η ίδια θέλησε να δώσει την δικιά της απάντηση!

Χαρακτηριστικά ανέβασε ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε, «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ και όλη την ομάδα από την εκπομπή. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα… ένα μάθημα που θα κρατήσω σίγουρα. Και ευχαριστώ περισσότερο εσάς για τη στήριξή σας! Δεν θα πω κάποιο απόφθεγμα τώρα για πόρτες και παράθυρα… αλλά να σας πω ότι δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ!».

undefined

Εσείς ωστόσο ξέρετε ποια η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα;

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το όνομα που θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου στο Μεσημέρι!

Και όμως ανακοινώθηκε ποιο θα είναι το όνομα που θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα! Την αποκάλυψη έκαναν στο Μεσημέρι Yes και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστέψετε ποιος θα την αναπληρώσει!

Ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα δούμε; Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νέος αντικαταστάτης θα είναι ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης.

Την αποκάλυψη έκανε με αποκλειστικό ρεπορτάζ η Νάνσυ Νικολαΐδου και τόνισε, πως ο δημοσιογράφος είχε κάνει συζητήσεις από την αρχή της χρονιάς για να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής.