MasterChef - Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει απόψε! Θα σερβίρει ωμό κρέας

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef - Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει απόψε! Θα σερβίρει ωμό κρέας

Spoiler έχουμε για το αποψινό επεισόδιο του MasterChef με τον παίκτη που δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει. Όπως ακούσαμε χαρακτηριστικά στο τρέιλερ αυτός που θα δει την πόρτα της εξόδου θα σερβίρει στους κριτές, ωμό κρέας.

Οι υποψήφιοι που θα είναι τέσσερις. Δεν τα κατάφεραν στο τεστ δημιουργικότητας και παρουσίασαν τα χειρότερα πιάτα.Όπως προδίδει και το τρέιλερ αυτός που θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι μαγειρικής σέρβιρε στους τρεις κριτές ωμό κρέας. Ποια θα είναι η αντίδραση τους;

Ποιος ωστόσο δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει σήμερα από το MasterChef; Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, σήμερα από το MasterChef θα αποχωρήσει ο Τζόρνταν.Σε περίπτωση που δεν είδατε το επεισόδιο χθες, δείτε εδώ τα highlights του.

Ποιος είναι ο Τζόρνταν που θα μαγειρέψει σήμερα ωμό κρέας και θα αποχωρήσει

Ιορδάνης Αράπογλου

MasterChef Ιορδάνης

Ο Ιορδάνης έρχεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι ο μεσαίος από τα 3 αδέλφια. Δεμένος με την οικογένειά του, εργάζεται το τελευταίο διάστημα στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο, φτιαγμένο με μεράκι από τον παππού του. Ο Ιορδάνης, αν και έχει τις διαφωνίες του με τον μπαμπά του γιατί «δεν του αρέσουν οι γκουρμεδιές», όπως λέει χαρακτηριστικά, στην κουζίνα, έρχεται στο MasterChef 4 για να ανεβάσει το μαγειρικό του επίπεδο.

Με το πολύπλευρο δημιουργικό του ταλέντο, αφού γράφει μυθιστορήματα και παιδικά παραμύθια, τα οποία ελπίζει κάποια στιγμή να βρει το θάρρος και να εκδώσει, και έχοντας εκπαιδευτεί στην κουζίνα του πατέρα του, θεωρεί πως έχει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να καταφέρει να μπει στον διαγωνισμό αλλά και να προχωρήσει.