Δανάη Μπάρκα: Αποχώρησε από θεατρική παράσταση πριν την πρεμιέρα της - Τι συνέβη;

Η δημόσια αποκάλυψη και το μήνυμα

Δανάη Μπάρκα: Αποχώρησε από θεατρική παράσταση πριν την πρεμιέρα της - Τι συνέβη;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης που θα πρωταγωνιστούσε και θα έκανε πρεμιέρα η ίδια σε λίγες ημέρες, αποχώρησε η Δανάη Μπάρκα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, εξηγώντας τους λόγους που αναγκάστηκε τελικά να φύγει. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση του Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Φεγγάρι από χαρτί» που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες στο Εθνικό θέατρο.

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία είχε ξεκινήσει τις πρόβες της για την παράσταση, τελικά ανακοινώθηκε ότι δεν θα συμμετέχει. Με μια φωτογραφία της μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε το λόγο που δεν θα βρίσκει επί σκηνής.

«Στο “Φεγγάρι από χαρτί” δεν θα είμαι τελικά. Δυστυχώς δεν γινόταν να φύγω από την παιδική παράσταση που συμμετέχω, διότι πήρε μικρή παράταση και αναγκάστηκα να αφήσω τις πρόβες στο φεγγαράκι μας. Θα πάω να τους δω γιατί έχουν κάνει τρομερή δουλεία τα παιδιά», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δανάη Μπάρκα αποχώρησε παράσταση

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ακόμη ένα περιστατικό αποχώρηση από παράσταση. Πετυχημένη ηθοποιός έγινε έξαλλη και αποχώρησε με αφορμή την επίσημη αφίσα.

Λίγο πριν γίνει γνωστή η αποχώρηση της από την θεατρική παράσταση η Δανάη Μπάρκα «έχασε» αγαπημένο της πρόσωπο

H κηδεία της σπουδαίας Κικής Δημουλά, έγινε σήμερα Τρίτη και πλήθος κόσμου ήταν εκεί. Ανάμεσα τους ήταν και η Βίκυ Σταυροπούλου με την Δανάη Μπάρκα, η οποίες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί της και ήταν συντετριμμένες.

Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε το προηγούμενο Σάββατο εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ανακοινώθηκε ο θάνατός της, βυθίζοντας τους δικούς της και τους θαυμαστές της σε πένθος.

Η Βίκυ Σταυροπούλου γνώριζε προσωπικά την ποιήτρια και της έδενε μια στενή φιλία. Το ίδιο και η κόρη της Δανάη Μπάρκα. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν στο αντίο της σπουδαίας ποιήτριας μην μπορώντας να κρύψουν την στεναχώρια τους.

Μαζί τους στην κηδεία της Κικής Δημουλά ήταν και ο επίσης ηθοποιός και φίλος τους, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Δείτε εδώ και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, για το αν θα κληρονομήσει τα ποιήματα της Κικής Δημουλά

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δανάη Μπάρκα

Κική Δημουλά κηδεία