Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: Στο νοσοκομείο ο γιος τους! Τι συνέβη;

Πέρασαν εκεί το τριήμερο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: Στο νοσοκομείο ο γιος τους! Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο είναι ο γιος της Φωτεινής Ψυχίδου και του Δημήτρη Κοργιαλα, όπως αποκάλυψαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό. Τι συνέβη και το παιδί νοσηλεύεται και θα παραμείνει μέσα για ακόμη τρεις ημέρες;

Την αποκάλυψη έκανε με ρεπορτάζ της η Νάνσυ Παραδεισανού, στην εκπομπή Πρωινό. Η ίδια επικοινώνησε με την Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία και της αποκάλυψε τι έχει συμβεί.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, η Φωτεινή Ψυχίδου πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο νοσοκομείο, γιατί ο γιος της ταλαιπωρούταν από μια ίωση και έπαθε λοίμωξη με αποτέλεσμα να κάνει υποτροπή και να νοσηλεύεται στο Παίδων.

Όπως της είπε η Φωτεινή Ψυχίδου, έκαναν ενδοφλέβια στον μικρό και πλέον είναι καλύτερα, ωστόσο θα συνεχίσει να νοσηλεύεται για τρεις ημέρες ακόμα περίπου. Δείτε εδώ και την νέα σύντροφο του Δημήτρη Κοργιαλά μετά τον χωρισμό του με την Ψυχίδου

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν βρεθεί στο νοσοκομείο ο γιος τους δείτε και ένα βίντεο που ανέβασε ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την Φωτεινή Ψυχίδου

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου μπορεί να μην είναι πια ζευγάρι ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να μην έχουν κανένα θέμα με την συμβίωση, όπως μαρτυρά και βίντεο που ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δυο τους πριν από ένα περίπου μήνα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, ενώ τώρα και οι δύο φαίνεται να έχουν προχωρήσει στην ζωή τους! Μάλιστα, όπως είναι φυσικό τόσο ο Κοργιαλάς, όσο και η Ψυχίδου έχουν ερωτηθεί, από δημοσιογράφους, με τον τραγουδιστή να λέει μεταξύ άλλων:

"Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρει (σ.σ. έχουν ένα παιδί μαζί) και πως θα συνεχίσω την ζωή μου". Μάλιστα είχε πει ακόμα ότι "θέλω να φτιάξω την ζωή μου και μάλιστα σύντομα".

Η Φωτείνή Ψυχίδου από την μεριά της, ερωτώμενη για τον Κοργιαλά είχε αφήσει "αιχμές" ότι εκείνος έχει προχωρήσει! Να πούμε ότι η Ψυχίδου έχει και εκείνη προχωρήσει στην ζωή της, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly!

Κοργιαλάς - Ψυχίδου

Οι δυο τους τώρα ζουν κάτω από την ίδια στέγη και φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις καθώς, λίγο πριν αποκαλυφθεί ότι ο Κοργιαλάς έχει νέα σύντροφο, ανέβασαν ένα βίντεο με τους δυο τους στο σπίτι! Οι δυο τους γελάνε, ενώ φαίνονται να "κοροϊδεύουν" ο ένας τον άλλο για τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρεες.