Αυτούς θέλει στον τελικό η Μάγδα του MasterChef - Ποιος παίκτης την στεναχώρησε;

Τι είπε η παίκτρια που αποχώρησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτούς θέλει στον τελικό η Μάγδα του MasterChef - Ποιος παίκτης την στεναχώρησε;

Η Μάγδα Κοπαλίδου είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου". Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για έναν παίκτη που την στεναχώρησε με την ψήφο του, ενώ αποκάλυψε και ποιος θέλει για τον μεγάλο τελικό!

Ειδικότερα η Μάγδα μιλώντας στην εκπομπή του Star είπε μεταξύ άλλων ότι:

“Είναι όμως ένα παιχνίδι και νομίζω πως θα δούμε και άλλα πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Στη δική μου περίπτωση, θεωρώ πως δεν έφταιγα για να πάρω τόσες ψήφους. Έφταιγαν αυτοί που είχαν την ασυλία. Μου πέρασε από το μυαλό, το εξέφρασα και σε κάποια άτομα, ότι ας ψηφιστούν αυτοί που είναι οι επόμενοι που είχαν περισσότερη άποψη στο μενού και στο στήσιμο. Αυτοί ήταν η Μαρία και ο Γιώργος, οι οποίοι όμως έδωσαν την ψυχή τους μέσα στην ομάδα. Προσπάθησαν πάρα πολύ και ότι πρότειναn, πέρασε από το φίλτρο του αρχηγού και του υπαρχηγού”.

Μπορεί να την στεναχώρησαν με την ψήφο τους ωστόσο η Μάγδα από το MasterChef θέλει να δει αυτούς τους παίκτες στον μεγάλο τελικό!

“Εάν έμενα μέσα στο παιχνίδι, θα έμπαινα μέσα στην κουζίνα στις επόμενες ομαδικές για να πάρω ζεστές και δύσκολες παρασκευές θέλει δεν θέλει ο αρχηγός”. πρόσθεσε ακόμα η Μάγδα αναφορικά με το παιχνίδι μαγειρικής.

Τέλος η πρώην παίκτρια φαίνεται πως θέλει γυναίκες στο τελικό, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά αυτοί που θα ήθελε να δει είναι η Μαρλέν και η Ντέμυ! Να πούμε ότι αποκαλύψεις έκανε και ο καλεσμένος του MasterChef. Έχει δουλέψει για παίκτη του παιχνιδιού!

Δείτε και το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα όσα είπε στην 'Φωλιά των Κου Κου"