Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Κακούρης από τις Άγριες Μέλισσες - «Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι νεκρός όταν...»

Η εξομολόγηση του συγκινεί

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Κακούρης από τις Άγριες Μέλισσες - «Έμαθα ότι ο πατέρας μου είναι νεκρός όταν...»

Ένας από τους πιο γνωστούς πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης. Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για την απώλεια του πατέρας του, αποκαλύπτοντας πως έμαθε πως είναι νεκρός όταν πήγε να του πει πως πέρασε στο πανεπιστήμιο και συγκλονίζει.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, εξομολογήθηκε λεπτομέρειες της ζωή του, ενώ δήλωσε πως δεν έχε καμία σχέση με τον ήρωα που υποδύεται, καθώς είναι πολύ διαφορετικός. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην οικογένεια του.

«Ο Δούκας είναι εντελώς κόντρα ρόλος σε σχέση με τη δική μου προσωπικότητα. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από τον Δούκα», είπε ο ηθοποιός μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (2-03) στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Όπως αποκάλυψε και για τον πατέρας του, οι γονείς του ήταν χωρισμένοι όταν πήγε να τον ψάξει για του πει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο και έμαθε πως είναι νεκρός.

«Ήταν μεγάλο σοκ για μένα», εξομολογήθηκε και μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και για την απώλεια της αδερφής του όταν εκείνος ήταν έφηβος.

Μια ακόμη αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε ο Λεωνίδας Κακούρης για τα παιδιά του. Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως «ο γιος του είναι 9 ετών και πολλές φορές είναι πιο ώριμος από εκείνον».

Από τις πέθανε ο πατέρας του Λεωνίδα Κακούρη από τις Άγριες Μέλισσες

Ένα σοκαριστικό τροχαίο αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κακούρης. «Ο πατέρας μου σκοτώθηκε την μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο» είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 συγκίνησε με την αποκάλυψη του.

Όπως είπε έχασε τον πατέρα του την ημέρα που πέρασε στο πανεπιστήμιο.

«Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής.

Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή. Περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε» εξομολογήθηκε.