Κάτια Μπαλανίκα: Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου για την αντικατάστασή της

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Μπαλανίκα: Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου για την αντικατάστασή της

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το θέατρο για την αντικατάσταση της Κατιάνας Μπαλανίκα, η οποία είχε ένα ατύχημα που θα την κρατήσει μακρυά από το θεατρικό σανίδι!

Ειδικότερα το θέατρο σε ανάρτησή που έκανε στο Facebook αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε και εξαιτίας του οποίου θα χρειαστεί να βρεθεί για λίγο εκτός παράστασης.

Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

"Η επιτυχία της χρονιάς συνεχίζεται! Η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο θέατρο ΗΒΗ συνεχίζει να σπάει ταμεία και να κερδίζει τις κριτικές του κοινού. Λόγω ενός ατυχήματος στο πόδι η αγαπημένη μας Κατιάνα Μπαλανίκα θα απουσιάσει για λίγο καιρό από την παράσταση μας. Για όσο καιρό θα λείπει από την όμορφη παρέα θα την αντικαθιστά η κα Ελένη Κρίτα, παλιά γνώριμη του @ykapoutzidis από την τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε»! Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας Κα Μπαλανίκα". Δείτε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση που είχε κάνει η ηθοποιός, μετά από 8 χρόνια απουσίας.

Το ατύχημα που θα κρατήσει την Κατιάνα Μπαλανίκα μακρυά από το θέατρο - Γιατί θα αντικατασταθεί προσωρινά;

Την αποκάλυψη για το ατύχημα της ηθοποιού έκανε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό. Η ηθοποιός αυτή την σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο θέατρο Ήβη.

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, η ηθοποιός το απόγευμα της Κυριακής είχε μια άτυχη στιγμή βγαίνοντας από το ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα ισχίου για την Κατιάνα Μπαλανίκα η οποία πλέον πρέπει να κάτσει στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει πλήρως.