Ρώτησαν τον Σπύρο Μπιμπίλα σε πόσες κηδείες έχει πάει και να τι απάντησε!

Μας άφησε άφωνους!

Ρώτησαν τον Σπύρο Μπιμπίλα σε πόσες κηδείες έχει πάει και να τι απάντησε!

Μια απάντηση που δεν περιμέναμε έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όταν τον ρώτησαν σε πόσες κηδείες έχει πάει. Διαβάστε τι είπε ο ηθοποιός, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής 'Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά μεταξύ άλλων σε πόσες κηδείες έχει πάει! Η απάντηση που ήρθε από τον ηθοποιό; Θεϊκή! Ορίστε τι απάντησε.

"Τι είναι αυτό με το μέτρημα; Δεν μετράω σε πόσες κηδείες έχω πάει. Μόνο τα χρόνια μετράω. Είμαι 65 χρονών" ήταν τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα! Να πούμε βέβαια ότι σήμερα κηδεύτηκε και η συγγραφέας Άλκη Ζέη με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στην κηδεία της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, που μας άφησε άφωνους στην απάντηση που έδωσε για τις κηδείας, είχε συγκλονίσει μιλώντας για τον θάνατο του Χρήστου Σιμαρδάνη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε μιλήσει τότε στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ FM για τον αξέχαστο ηθοποιό Χρήστο Σιμαρδάνη.

"Με τον Χρήστο Σιμαρδάνη ήμασταν πολύ φίλοι. Γνωριστήκαμε στην αρχή της καριέρας μας, αν και ήταν λίγο πιο μικρός από εμένα. Γνωριστήκαμε το 1980 όταν ετοιμάζαμε μια εκπληκτική παράσταση με το σωματείο των ηθοποιών. Μάλιστα μας είχε συνδέσει με αυτή την παράσταση ο σεισμός της Καλαμάτας γιατί την ημέρα που παίξαμε έγινε ο σεισμός και ο Χρήστος το αντιμετώπισε και αυτό με πολύ χιούμορ. Ο Χρήστος είχε ένα χιούμορ απίστευτο, τα πάντα τα αντιμετώπιζε με μια αισιοδοξία.

Αντιμετώπισε τον θάνατο του με αισιοδοξία και με στωικότητα χωρίς να γίνει βορά των media. Κανείς δεν ήξερε τίποτα, πουθενά δεν γράφτηκε κάτι. Το διαφυλάξαμε όλοι μας οι φίλοι, αφού ήθελε να μην γίνει γνωστό. Ήταν καταιγιστική η ιστορία της ασθένειας του, ξεκίνησε τον Οκτώβριο και σε πέντε μήνες έφυγε.

Τελευταία φορά που τον είδα ήταν στην αρχή της αρρώστιας του, μετά μιλούσαμε στο τηλέφωνο μόνο γιατί έτρεχα για προβλήματα άλλων ηθοποιών. Ενώ είχαμε κανονίσει να βρεθούμε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν προλάβαμε…" είχε πει τότε μεταξύ άλλων.