Νίκος Αναδιώτης: Αποκάλυψη για τις "Άγριες Μέλισσες" - Δεν θα πιστεύετε ποιον ρόλο του πρότειναν!

Τι είπε ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Αναδιώτης: Αποκάλυψη για τις

Μια αποκάλυψη έκανε μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό" ο Νίκος Αναδιώτης τον οποίο βλέπουμε στην αγαπημένη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος". Ωστόσο του είχε προταθεί και ένας ρόλος στις 'Άγριες Μέλισσες". Δεν θα πιστεύετε ποιος ήταν!

Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά και μίλησε για την συμμετοχή του στην σειρά του ANt1 "Αν ήμουν πλούσιος". Ο Νίκος Αναδιώτης σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μίλησε λοιπόν για τη ζωή του και τη συμμετοχή του στη σειρά του ANT1. Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων για την ζωή του και την επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ότι οι γονείς του θα προτιμούσαν να γινόταν γιατρός!

"Δεν ζητώ την επιβράβευση, ούτε θα με στεναχωρήσει ένα κακό σχόλιο" είπε ακόμα στην Φαίη Σκορδά προσθέτοντας σε άλλο σημείο ότι "θα μπορούσα να είχα ψωνιστεί, προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος".

Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη καθώς όπως είπε είχε περάσει κάστινγκ και στις «Άγριες Μέλισσες»! Ποιόν ρόλο του είχαν προτείνει; Αυτόν του "Μελέτη". Και αφού είμαστε στις Άγριες Μέλισσες δείτε πρώτοι και την σκηνή που ο Νικηφόρος αποκαλύπτει τα πάντα!

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε

Ο Νίκος Ανδιώτης αναφέρθηκε στο κάστινγκ τις "Άγριες Μέλισσες", δείτε όμως και τα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός της σειράς Λεωνίδας Κακούρης - Δεν θα πιστεύετε όσα είπε

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο ηθοποιός που βλέπουμε φέτος στη σειρά 'Άγριες Μέλισσες" μίλησε για την απώλεια του πατέρας του, αποκαλύπτοντας πως έμαθε πως είναι νεκρός όταν πήγε να του πει πως πέρασε στο πανεπιστήμιο και συγκλονίζει.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, εξομολογήθηκε λεπτομέρειες της ζωή του, ενώ δήλωσε πως δεν έχε καμία σχέση με τον ήρωα που υποδύεται, καθώς είναι πολύ διαφορετικός. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην οικογένεια του.

«Ο Δούκας είναι εντελώς κόντρα ρόλος σε σχέση με τη δική μου προσωπικότητα. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από τον Δούκα», είπε ο ηθοποιός μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (2-03) στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Όπως αποκάλυψε και για τον πατέρας του, οι γονείς του ήταν χωρισμένοι όταν πήγε να τον ψάξει για του πει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο και έμαθε πως είναι νεκρός.

«Ήταν μεγάλο σοκ για μένα», εξομολογήθηκε και μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και για την απώλεια της αδερφής του όταν εκείνος ήταν έφηβος.