My Style Rocks: Χαμός στο πλατό με την Στέλλα

Ποια ήταν αυτή που της επιτέθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Χαμός στο πλατό με την Στέλλα

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks με την Στέλλα, μιας και συμπαίκτριά της, της επιτέθηκε εν ώρα εκπομπής, ανεβάζοντας τους τόνους. Ποια ήταν όμως αυτή που έκανε την ανατροπή σήμερα;

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία βαθμολόγησε την Στέλλα Πάσσαρη με 2 μιας και δεν την εντυπωσίασε τόσο η εμφάνισή της. Αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί η δεύτερη, με αποτέλεσμα να της ζητήσει τον λόγο.

Χαρακτηριστικά τότε γύρισε και της είπε, «Μου λέει να πάω στο Τριώδιο αν πάρω την λαχανί την τσάντα. Ό,τι και να πεις σαν να μην το ακούω αλήθεια. Μου βάζεις μονίμως 2 και μονίμως λες άτοπα πράγματα. Τελείωσε. Δεν ήλθα για ριάλιτι εδώ, σου λέω ναι σε όλα. Οκ Ευχαριστώ.»

Δείτε ωστόσο ποια ήταν η παίκτρια που κατάφερε χθες να πάρει τον τίτλο της καλύτερης της ημέρας και να κερδίσει όλα τα βλέμματα πάνω της με την μοναδική της εμφάνιση.

Πριν τον χαμό στο πλατό του My Style Rocks με την Στέλλα δείτε ποια είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι

Αυτή είναι η νέα παίκτρια που μπήκε στο My Style Rocks μετά την χθεσινή αποχώρηση. Ποια είναι και ποιες οι πληροφορίες που έχουμε για το new entry στο παιχνίδι μόδας που βλέπουμε στο κανάλι του Φαλήρου;

Το My style rocks ξεκίνησε, η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε στο πλατό τους κριτές και τις 9 παίκτριες και μετά ανακοίνωσε την νέα είσοδο στο παιχνίδι.

«Είστε 9 και τώρα τι πρέπει να γίνετε; Να γίνετε 10! Πάμε να υποδεχτούμε το νέο μας μέλος, τη νέα μας φίλη, την Ιωάννα Βαφειαδάκη», είπε και μπήκε η νέα παίκτρια.

Το πρώτο look της παίκτριας ήταν αρκετά λαμπερό, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην συνέχεια.Μιας και μιλάμε για το My Style Rocks δείτε και ποιο μεγάλο φαβορί επιστρέφει

Δείτε την νέα παίκτρια: