H Καλομοίρα έστειλε μήνυμα στην φετινή εκπρόσωπο της Eurovision και η αντίδραση της Στεφανίας ήταν μοναδική

Δεν μπορούσε να το πιστέψει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Καλομοίρα έστειλε μήνυμα στην φετινή εκπρόσωπο της Eurovision και η αντίδραση της Στεφανίας ήταν μοναδική

H Καλομοίρα έστειλε μήνυμα στην φετινή εκπρόσωπο της Eurovision για να τις ευχηθεί τα καλύτερα, ωστόσο δεν περίμενε τον ενθουσιασμό της μικρής Στεφανίας! Η αντίδραση της ήταν μοναδική και την περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, και στην εκπομπή "H φωλιά των ΚουΚου", η φετινή εκπρόσωπος της Eurovision, μίλησε για την εμπειρία της μέχρι στιγμής, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα λόγια της Καλομοίρας που την "τρέλαναν".

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως η Καλομοίρα της είπε, «Γεια σου γλυκιά μου! Απλώς ήθελα να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στην Eurovision. Θα είσαι υπέροχη!». Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε η Στεφανία Λυμπερακάκη, για τον φετινό διαγωνισμό στο παρακάτω βίντεο.

Και μιας και μιλάμε για την Eurovision και την φετινή μας εκπρόσωπο, εσείς είδατε τι είχε γίνει στα backstage του βίντεο κλιπ της; Επικράτησε χαμός!

Δείτε ωστόσο πριν το μήνυμα της Καλομοίρας στην φετινή εκπρόσωπο της Eurovision 2020, τραγουδιστή που εκπροσώπησε την Ελλάδα και πέταξε «καρφιά» στην Στεφανία

Τα «καρφιά» στην Στεφανία Λυμπερακάκη πέταξε τραγουδιστής που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, πριν από μερικά χρόνια. Μιλώντας στην κάμερα, αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα πάει στον μουσικό διαγωνισμό του 2020.

Ο λόγος για τον Λούκα Γιώρκα, ο οποίος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open tv. Αφορμή στάθηκε η παρουσίαση του τραγουδιού «Supergirl» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει φέτος η 17χρονη τραγουδίστρια.

Τα καρφιά του στην Στεφανία

«Άκουσα το κομμάτι και θεωρώ πως είναι ένα τραγούδι που ηχητικά και στιχουργικά αφορά αυτή την παγκόσμια ποπ κουλτούρα που συχνά πυκνά ακούμε από πολλές χώρες του κόσμου, δεν νομίζω πως προέρχεται από την Αμερική” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λούκας Γιώρκας προσθέτοντας πως “δεν έχει κάτι ελληνικό αλλά παρ’ όλα αυτά, εφόσον αυτό αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, θα την εκπροσωπήσει».

«Η άποψη η δική μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αυτό το πολυπολιτισμικό, το οποίο έχουμε παρεξηγήσει πια στην εποχή μας και νομίζουμε πως είναι όλοι μπάντε σκύλοι αλέστε παντού και όλοι το ίδιο πράγμα! Όχι, το πολυπολιτισμικό στοιχείο είναι η κάθε χώρα να παρουσιάζει ένα μέρος από τη δική της παράδοση και τη δική της ιστορία» πρόσθεσε, επίσης, ο Λούκας Γιώργκας.

Για το αν θα εκπροσωπήσει ξανά την Eurovision; «Μόνο με κυανόλευκο χρώμα τραγουδιού, ναι. Μπορώ να πω ότι δεν έχω χτυπηθεί έντονα ή έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για την πρώτη μου συμμετοχή».

Ωστόσο προχθες, κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχή της στην φετινή Eurovision. Όπως είδαμε, σε αυτό συμμετέχει και ένα πρόσωπο από που βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv και συγκεκριμένα, σε αγαπημένη σειρά. Απίστευτο.