MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Ποιος δεν τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Δοκιμασία αποχώρησης σήμερα στο MasterChef και ένας είναι ο παίκτης που δεν τα κατάφερε και επέστρεψε νωρίς στο σπίτι του. Ποιος είναι αυτός που δυστυχώς έβγαλε το χειρότερο πιάτο με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου;

O διαγωνισμός από την αρχή έχει δείξει πως είναι μόνο για εκείνους, που διαθέτουν γερά στομάχια αλλά και θέληση. Μετά από ευτράπελα στο πλατό ένας ήταν αυτός που δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πει αντίο στο όνειρο.

Οι τέσσερις υποψήφιοι, η Ηλιάνα, ο Δημοσθένης, η Φωτεινή και ο Τζόρνταν έπρεπε να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, κάτι που κατάφεραν να κάνουν οι 3 από τους 4, μιας και ο Τζόρνταν δεν τα κατάφερε.

Πρώτοι που κατάφεραν να σωθούν ήταν ο Δημοσθένης, και η Φωτεινή, με την Ηλιάνα και τον Τζόρνταν να αγωνιούν για το πιάτο με το ωμό κρέας, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν της Ηλιάνας. Έτσι όπως τόνισαν και οι κριτές, η ίδια κατάφερε να μείνει στο σπίτι από την αστοχία του άλλου παίκτη. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Εσείς ωστόσο μιας και μιλάμε για το σημερινό επεισόδιο είδατε ποιος κατάφερε να πάρει την χρυσή κάρτα ασυλίας; Αν όχι σας έχουμε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν.

Πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από το MasterChef δείτε ποιος παίκτης αντί να συνεχίσει το πιάτο του σηκώθηκε και πήγε σε συμπαίκτριά του

Και όμως το έκανε! Αντί να συνεχίσει το πιάτο του σηκώθηκε και πήγε στον πάγκο συμπαίκτριάς του, με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό στο πλατό του MasterChef!

Ο λόγος για τον Δημοσθένη ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ηλιάνα, τη Φωτεινή και τον Τζόρνταν. Ωστόσο ενώ όλοι βρίσκονταν σε κρίσιμο σημείο, εκείνος μπερδεύτηκε με τον πάγκο την Ηλιάνα.

Με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο, ο ίδιος τα έχασε και για μερικά δεύτερα πριν καταλάβει τι του συμβαίνει, αντί να βρεθεί στον δικό του πάγκο και να συνεχίσει την συνταγή του, βρέθηκε αλλού. Αφού κατάλαβε τι του συνέβη, άρχισε να γελάει μαζί με τους υπόλοιπους.