Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ τα χάδια της μικρής Μαρίνας στον μπαμπά της

Αποκλειστικά τρυφερά οικογενειακά στιγμιότυπα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Καρέ καρέ τα χάδια της μικρής Μαρίνας στον μπαμπά της

Αποκλειστικές οικογενειακές στιγμές της Ελένης Μενεγάκη φέρνει στη δημοσιότητα το Youweekly.gr από πρόσφατη εμφάνιση με την οικογένειά της! Στο φωτογραφικό υλικό παρακάτω θα δείτε καρέ καρέ τα χάδια της μικρής Μαρίνας στον μπαμπά της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η Ελένη είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως δεν αγαπά εύκολα τις αλλαγές. Είτε αυτές αφορούν τη δουλειά της είτε τα πρόσωπα που εκείνη έχει επιλέξει να απαρτίζουν τον στενό φιλικό της κύκλο. Εκεί βρίσκονται λίγοι και εκλεκτοί, δοκιμασμένοι στα χρόνια, τους οποίους τους προστατεύει σαν ένα πολύτιμο κεφάλαιο της ζωής της.

Δύο από αυτούς τους ανθρώπους είναι και κουμπάροι της, η Ελμίνα Κοπελούζου και ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, με τους οποίους συνδέεται φιλικά εδώ και πολλά χρόνια.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό YOU

 Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Ο φακός του YOU τούς εντόπισε σε μια χαλαρή απογευματινή βόλτα τους στην Κηφισιά όπου βρέθηκαν για περίπου μία ώρα για να πιουν τον καφέ τους. Η Ελένη, βέβαια, είχε μαζί της τον σύζυγό της Μάκη αλλά και την κόρη τους Μαρίνα, η οποία με τη ζωηρή της παρουσία έγινε η πρωταγωνίστρια της συνάντησης! Τα δύο ζευγάρια κάθισαν για αρκετή ώρα σε μικρό και ήσυχο καφέ της Κηφισιάς, το οποίο προτιμούν πολύ συχνά επειδή είναι μακριά από το πολύβουο εμπορικό κέντρο.

Τα δύο ζευγάρια αναχώρησαν λίγο πριν βραδιάσει, με τη μικρή Μαρίνα να παραπονιέται έντονα ζητώντας τους να συνεχίσουν τη βόλτα τους. Κάτι που, φυσικά, βρήκε τη μαμά της αντίθετη, καθώς η παρουσιάστρια είναι ούτως ή άλλως η «αρχηγός» σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των παιδιών της.

«Η κόρη μου θέλει τον μπαμπά της μόνο για εκείνη!»

 Ελένη Μενεγάκη μικρή Μαρίνα

Η μικρή δεν σταμάτησε λεπτό να αγκαλιάζει, να φιλά, να κάνει νάζια, να τσιμπάει τα μάγουλα του μπαμπά της για να τον κάνει να γελάσει, να του μιλά τρυφερά, να ζητά συνέχεια την αγκαλιά του. Καθόλου παράξενο, αφού όπως έχει πει και η Ελένη στο παρελθόν... «δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Η Μαρίνα διεκδικεί τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Μας σπρώχνει όλους... "μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου"».

Χέρι-χέρι με την κολλητή της η Ελένη Μενεγάκη

 Ελένη Μενεγάκη περιοδικό you

Η Ελένη υπήρξε φίλη πρώτα με τον Κωνσταντή Σπυρόπουλο, την εποχή μάλιστα που εκείνος ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha, και οι στενοί φιλικοί δεσμοί συνεχίστηκαν και όταν εκείνος γνώρισε και παντρεύτηκε τη γνωστή επιχειρηματία Ελμίνα Κοπελούζου. Οι δύο γυναίκες είναι κολλητές εδώ και πολλά χρόνια αλλά και κουμπάρες, καθώς η παρουσιάστρια έχει βαφτίσει τον 12χρονο σήμερα μεγαλύτερο γιο τους, Ευθύμη.

Μάλιστα, τα σπίτια των δύο οικογενειών βρίσκονται σε μικρή απόσταση και πολύ συχνά συναντιούνται για φαγητό μαζί με τα παιδιά τους, ενώ η Ελμίνα και ο Κωνσταντής επισκέπτονται συχνά και τα Άχλα στην Άνδρο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι πρόσφατα έκλεισε 5 χρόνια γάμου και γιόρτασε την επέτειό του σε ένα εστιατόριο! Δείτε εδώ τι έφαγαν και πόσο πλήρωσαν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ