Χαρά Παππά: «Μετά το GNTM δεν είμαι πια η σύντροφος του Μπουράκ Χακί αλλά εκείνος ο σύντροφός μου»

Αποκλειστική συνέντευξη! Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το μπούλινγκ, το GNTM και την ζωή με τον διάσημο ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρά Παππά: «Μετά το GNTM δεν είμαι πια η σύντροφος του Μπουράκ Χακί αλλά εκείνος ο σύντροφός μου»

Δυο μήνες μετά το τέλος του GNTM η Χαρά Παππά μιλάει στο Youweekly.gr για τη δημοσιότητα που αποκόμισε μετά το παιχνίδι του STAR και τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Η τωρινή της σχέση με τις FF και τα συναισθήματά της, οι επαγγελματικές προτάσεις και οι ευκαιρίες αλλά και το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, Μπουράκ Χακί. Μάλιστα, για εκείνον μεταξύ άλλων ανέφερε «Μετά το GNTM δεν είμαι πια η σύντροφος του Μπουράκ Χακί αλλά εκείνος ο σύντροφός μου».

Πάμε να δούμε παρακάτω όλα αυτά που εμπιστεύτηκε και είπε στην ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ κι εκείνη με την σειρά της τα αποκάλυψε στο περιοδικό YOU που κυκλοφορορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί

Πού μεγάλωσες;

Μέχρι 6 χρόνων ζούσα με τους γονείς μου στη Γερμανία, μετά επιστρέψαμε στην Ελλάδα γιατί ήθελαν να πάω σε ελληνικό σχολείο για την ελληνική γλώσσα.

Με τα άλλα παιδιά είχες καλές σχέσεις στο σχολείο;

Ήμουν ένα φυτουκλάκι που διάβαζα πολύ. Η προσαρμογή μου στο σχολείο -ιδιαίτερα στην αρχή- ήταν δύσκολη, τα υπόλοιπα παιδιά δεν με καλοδέχτηκαν, με έλεγαν Γερμανάκι γιατί δεν μιλούσα καλά ελληνικά και με είχαν παραγκωνισμένη.

Πέρασες άσχημα;

Φυσικά πέρασα άσχημα, έφαγα χοντρό bullying όχι μόνο λόγω της γλώσσας, αλλά κάθε φορά μου έκαναν και κάτι άλλο επειδή δεν μιλούσα, τους άφηνα χώρο και το εκμεταλλευόντουσαν. Δεν ήθελα, όμως, να τους πληγώσω όπως με πλήγωναν...

Στους γονείς σου δεν το είπες;

Φοβόμουν μη με πουν τα άλλα παιδιά βουτυρόπαιδο και δεν τους έλεγα τίποτα, όταν όμως ένα παιδάκι μού έσκισε τα τετράδια και με έδειρε, αναγκάστηκα να μιλήσω στη μαμά μου και εκείνη αντέδρασε.

Άκουσες κάποια σχόλια συμπαικτριών σου που να σε ενόχλησαν;

Μέσα στο παιχνίδι δεν πήρα χαμπάρι τίποτα, όταν όμως βγήκα έξω ενοχλήθηκα που είδα πως με σχολίασαν όταν είπα ότι πιθανόν να στενοχωριόμουν περισσότερο εάν έφευγε μια φίλη μου απ' ό,τι εάν έφευγα εγώ. Είχαν κάνει πηγαδάκι και με κατηγορούσαν ότι προσποιούμαι. Σοκαρίστηκα ακόμα με τη συμπεριφορά της Ασημίνας, δεν μπορούσα να χωνέψω ότι ένας άνθρωπος βγάζει θετικά vibes μπροστά σου και από πίσω σε θάβει. Παρατήρησα δε, ότι αυτό γινόταν με εμένα μόνο, εγώ μάλλον την ενοχλούσα περισσότερο.

Η διπλή νίκη πώς σου φάνηκε;

Με σόκαρε, δεν το περίμενα, ήταν μια αμήχανη στιγμή, το θετικό όμως είναι ότι μοιράστηκαν δύο εξίσου όμορφα κορίτσια το έπαθλο.

Κέισι ή Άννα Μαρία;

Ούτε εγώ θα μπορούσα να αποφασίσω ποια θα διάλεγα, τις αγαπώ τόσο πολύ και τις δύο και ήμουν τόσο κοντά τους, δεν θα ήθελα να αδικήσω καμία.

Οι αποκαλύψεις της Χαράς Παππά για τον Μπουράκ Χακί

Ο Μπουράκ σού κάνει παράπονα τώρα που λείπεις περισσότερο από κοντά του;

Μέχρι πρότινος δεν ξεκολλούσαμε στιγμή, ήμασταν αυτοκόλλητοι, τώρα πρέπει να δω και εγώ τι θα κάνω... Παρ' όλα αυτά έχω εκπλαγεί με τη στάση του. Δεν παραπονιέται, αντιθέτως μου έχει πει ότι όποτε θελήσω να είναι κοντά μου θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα έρθει. Δεν είναι εύκολο, αλλά καταφέραμε και εκμηδενίσαμε τις αποστάσεις για να βρισκόμαστε κοντά. Εξάλλου, τώρα που είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον ανανεώνεται η σχέση μας.

Πώς γνωριστήκατε;

Μέσω κοινών φίλων σε νυχτερινό μαγαζί, όταν έπαιζε θέατρο στην Ελλάδα. Νιώσαμε τόσο έντονα ο ένας με τον άλλον από την πρώτη στιγμή! Εξάλλου, στον έρωτα δεν γίνεται να σκεφτείς λογικά και εμείς είπαμε «θα το ζήσουμε». Από το πρώτο βράδυ κιόλας μείναμε μαζί, πήγαμε για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, για καφέ, ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα και δεν ξεκολλήσαμε. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι ερωτευμένη, ήθελα να μην το μάθουν από φωτογραφίες που πιθανόν θα έμπαιναν στα περιοδικά από την έξοδό μας και εκπλαγούν.

Ήξερες ότι ήταν διάσημος;

Χαρά Παππά περιοδικό you

Όχι. Δεν έβλεπα τις σειρές που έπαιζε. Η μαμά μου, όμως, έπαθε πανικό μόλις κατάλαβε ποιος είναι και ο μπαμπάς μου σοκαρίστηκε, σκεφτόταν ότι ερωτεύτηκα έναν χωρισμένο επώνυμο με παιδί, που πιθανόν και να με εκμεταλλευόταν. Ευτυχώς, επειδή μου έχουν εμπιστοσύνη σκέφτηκαν περισσότερο την ευτυχία μου.

Πότε τον πήγες στους γονείς σου;

Από τους πρώτους μήνες, και εκείνος το ίδιο, με γνώρισε στους δικούς του. Δεν ήθελα να πάω στην Τουρκία και οι γονείς μου να μην ξέρουν με ποιον θα βρίσκομαι.

Στην Τουρκία, όπου είναι πιο αναγνωρίσιμος, ζηλεύεις τις γυναίκες που τον αγκαλιάζουν και τον φιλάνε;

Ευτυχώς, δεν έχω δει φιλιά! (γέλια)... Βέβαια, στην Τουρκία οι γυναίκες είναι διακριτικές, διαφέρουν από τις Ελληνίδες που είναι πιο θερμές. Στην Τουρκία, όταν του μιλούσαν και ήμασταν μαζί, μου ζητούσαν συγγνώμη, με χαιρετούσαν διά χειραψίας, στην Ελλάδα δεν με υπολόγιζαν καθόλου, σαν να μην υπήρχα. Όλα αυτά, βέβαια, άλλαξαν μετά το «GNTM», δεν είμαι πια η σύντροφος του Μπουράκ Χακίμ, είναι εκείνος ο σύντροφος της Χαράς Παππά και μου αρέσει.

Εκείνος τι λέει για την αναγνωρισιμότητά σου;

Χαίρεται και μου λέει πόσο περήφανος είναι για μένα που βλέπει ο κόσμος πόσο καλό παιδί είμαι.

Το κινητό του το ψάχνεις;

Χαρά Παππά πρόταση γάμου Μπουράκ

Όχι, ποτέ, ούτε σε εκείνον αρέσει να ψάχνει το κινητό μου. Μου έχει δώσει τους κωδικούς του, έχει βάλει το αποτύπωμά μου πάνω, δεν μου κρύβει τίποτα.

Σε ζηλεύει;

Καθόλου, είναι πολύ άνετος, τόσο που καμιά φορά του ζητάω να με ζηλέψει... (γέλια). Εγώ, πάντως, στην αρχή τον ζήλευα, δυσκολεύτηκα ψυχολογικά όταν πατούσα στο Google το όνομά του και έβλεπα να γράφεται παντού με ποιες ήταν πριν από μένα. Ένιωθα ένα τίποτα στη ζωή του, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εύκολα στην ηλικία που ήμουν.

Γκούγκλαρες πολλές φορές το όνομά του για να τσεκάρεις τη ζωή του;

Πολλές, αλλά κατάλαβα ότι δεν καταφέρνω τίποτα. Είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που δεν κρυβόταν, σε όποια απορία είχα μου απαντούσε. Θεώρησα ότι δεν αξίζει να χαλιέμαι, αντίθετα αφέθηκα στην αγκαλιά του για να ζήσω μαζί του ευτυχισμένες στιγμές.

Τις προτάσεις γάμου που σου έχει κάνει γιατί δεν τις δέχεσαι;

Τις έχω δεχτεί. Ο Μπουράκ έχει γονατίσει στα πόδια μου, μου έχει πάρει μονόπετρο - δείτε το δαχτυλίδι που μας έβγαλε το μάτι εδώ- , φοράμε βέρες... Δεν χρειάζεται να υπογράψουμε χαρτιά για να επιβεβαιώσουμε πόσο καλά είμαστε μεταξύ μας. Τη δεδομένη στιγμή θέλω τον χρόνο μου για να βάλω μια προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου.

Εάν έρθει ένα παιδί;

Δεν θα ήθελα να έρθει άμεσα, γιατί θα μου αλλάξει τα σχέδια. Λατρεύω τα παιδιά, θέλω όμως οι συνθήκες για να φέρω ένα παιδί στον κόσμο να είναι οι ιδανικές, τώρα δεν μπορώ να του προσφέρω αυτά που θέλω.

Έχεις γνωρίσει τον γιο του Μπουράκ από τον προηγούμενο γάμο του;

Φυσικά, μένει μαζί μας. Είχα πολύ άγχος πριν τον γνωρίσω, γιατί δεν ήθελα να νομίσει ότι παίρνω τον μπαμπά του, αλλά τελικά δεθήκαμε αμέσως με τον μικρό πιθανόν γιατί και εγώ ένιωθα παιδί. Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε και η μαμά του, ήμουν επίσης τυχερή στον τρόπο που το χειρίστηκε.

Στο σπίτι ενός Ανατολίτη ποιος κάνει κουμάντο στο νοικοκυριό;

Έχουμε χωρίσει τις δουλειές. Εγώ κρατάω το σπίτι - δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του εδώ - σε απόλυτη τάξη και ο Μπουράκ μαγειρεύει τις περισσότερες φορές και πλένει τα πιάτα, σπάνια βέβαια τον αφήνω, τα πλένω εγώ.

Σκέφτεσαι τη ζωή σου χωρίς τον Μπουράκ;

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Με έχει στηρίξει τόσο πολύ ψυχολογικά, δεν το περίμενα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος με αυτόν τον χαρακτήρα, τον θέλω κοντά μου.

Το ενδεχόμενο να ερωτευτείς άλλον και να τον αφήσεις, το έχεις σκεφτεί;

Ούτε καν, δεν θα ξαναζήσω κάτι τόσο έντονο στη ζωή μου όπως με τον Μπουράκ. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πιθανόν και εκείνος να ερωτευτεί άλλη, όλα ανατρέπονται, αλλά δεν θέλω καν να το φανταστώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1.5 ΕΥΡΩ