Κώστας Βουτσάς: Η αποκάλυψη μετά την κηδεία του - Τι συνέβη;

Έγινε γνωστό στο Happy Day

Κώστας Βουτσάς: Η αποκάλυψη μετά την κηδεία του - Τι συνέβη;

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν. Μάλιστα, μετά την κηδεία του έγινε μια αποκάλυψη στο Happy Day. Τι συνέβη;

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, η οικογένεια του πρωταγωνιστή των Ελληνικών ταινιών αρνήθηκε να γίνει η κηδεία του με δημόσια δαπάνη.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δημοσιογράφος, το Υπουργείο Πολιτισμού πρότεινε να δώσει εκείνο χρήματα για την κηδεία του Κώστα Βουτσά, ωστόσο η οικογένειά του αρνήθηκε ευγενικά. Παράλληλα η οικογένεια του Κώστα Βουτσά προέτρεψε το Υπουργείο τα χρήματα αυτά να πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή σε παρόμοια τελετή που κάποιος έχε πραγματικά ανάγκη.

Να πούμε πως η κατασκευή του τάφου του στο Α’ Νεκροταφείο είναι δωρεά του Δήμου Αθηναίων.

Ωστόσο, μετά το θάνατο του άγνωστη φωτογραφία του Κώστα Βουτσά, αγκαλιά με τον γιο του Φοίβο, ήρθε στην δημοσιότητα. Η εικόνα πατέρα και γιου, μετά το θάνατο του ηθοποιού, ραγίζει καρδιές. «Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε όταν...».

Σπαρακτική η τελευταία κίνηση της Θεοδώρας και της Αλίκης πάνω στο φέρετρο στην κηδεία του Κώστα Βουτσά

Σπαρακτική ήταν η τελευταία κίνηση της Θεοδώρας και Αλίκης Κατσαβού πάνω στο φέρετρο του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά. Τόσο η αγαπημένη του, όσο και η κόρη του δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν στο τελευταίο αντίο.

Τραγικές φιγούρες οι κόρες και η γυναίκα του Κώστα Βουτσά ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον "χαμό" του. Η Σάντρα μάλιστα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια, «Έχασα και τους δύο μου γονείς σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που είναι μέσα στη ζωή. Ο κόσμος τον αγαπούσε πολύ, έχει δικαίωμα να τον θρηνήσει όπως θέλει. Ο κόσμος θέλω να θυμάται πόσο γενναιόδωρος και πόσο μαχητής ήταν».

Ενώ οι εικόνες τους "ράγισαν" καρδιές, μιας και φαίνεται καθαρά η θλίψη στο ύφος και στην στάση τους. Καμία δεν είναι έτοιμη να πει αντίο στον μεγάλο ηθοποιό, ωστόσο θέλοντας να τον χαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο, ακούμπησαν το φέρετρο λίγο πριν τον χαιρετήσουν για πάντα.

Δείτε επίσης τους επικήδειους λόγους των παιδιών του Κώστα Βουτσά στην κηδεία του! "Ράγισαν" καρδιές με τα λόγια τους. Η συγκίνηση όλων δεν μπορούσε να κρυφτεί.

Θεοδώρα Βουτσά μνήμα Κώστα ΒουτσάΑλίκη Κατσαβού μνήμα Κώστα Βουτσάμνήμα Κώστα Βουτσά