Σε σειρά του Netflix ο Πάνος Βλάχος - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Αυτή είναι η σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε σειρά του Netflix ο Πάνος Βλάχος - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο Πάνος Βλάχος αποκάλυψε πως πρωταγωνίστησε σε σειρά του Netflix η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε τον επόμενο χρόνο. Όλες τις λεπτομέρειες έκανε γνωστές ο ηθοποιός, όταν βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπής της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», ήταν οι καλλιτέχνες Μίλτος Πασχαλίδης και Πάνος Βλάχος χθες το βράδυ. Οι δυο καλλιτέχνες, μίλησαν για τα επαγγελματικά τους βήμα και έφεραν στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Η εκπομπή προσκαλεί επώνυμους που τους δένει μια φιλία ή μία συνεργασία και υπάρχει χημεία μεταξύ τους με σκοπό να βγαίνουν αβίαστα πράγματα που δύσκολα θα μπορούσαν κάτω από άλλες συνθήκες να αποκαλύψουν!

Ο Πάνος Βλάχος αποκάλυψε ότι πήγε στο Μεξικό για να παίξει σε μια σειρά του Netflix: «Έπαιξα ένα μικρό ρόλο σε μια μεγάλη σειρά που θα βγει του χρόνου στο Netflix και λέγεται Selena. Γυρίζεται στο Μεξικό και ταξίδεψα εκεί. Έκανα έναν Λατίνο. Είναι η ιστορία μιας πολύ διάσημης τραγουδίστριας της Selena Quintanilla η οποία έκανε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Πολλά τραγούδια της είναι hit. Είναι μια σειρά για τη ζωή της και εγώ παίζω έναν πολύ εκκεντρικό φωτογράφο της εποχής, ο οποίος αποτύπωσε το πρώτο μεγάλο πορτραίτο της»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Πάνος Βλάχος πριν λίγους μήνες, με αφορμή τον θάνατο του εικονολήπτη και τον τραυματισμό της 8χρονης, λέγοντας πως πρέπει να σταματήσει η βαρβαρότητα.

Εκτός του Netflix και των επαγγελματικών του, ο Πάνος Βλάχος ζει έναν όμορφο έρωτα με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Εξόρμηση στα χιόνια πραγματοποίησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Πάνο Βλάχο. Ερωτευμένο με θα τα λευκά τοπία το ζευγάρι.

Εδώ και λίγα χρόνια και οι δυο έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική, όπου ακολουθούν το όνειρο τους για διεθνή καριέρα.

Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, βλέπουμε συχνά τι κάνουν στην καθημερινότητα τους. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρέθηκαν στα χιόνια μαζί με φίλους τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλίδου, μοιράστηκες μερικές φωτογραφίες από την χιονισμένη περιοχή Idyllwild που βρίσκεται στην Καλιφόρνια.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Πάνος Βλάχος

Ηθοποιός χιόνια