«Κλαίνε» στην ΕΡΤ! Έριξαν άκυρο σε σειρά - Την έχει ο ΑΝΤ1 και κάνει νούμερα «φωτιά»

Ρεπορτάζ βόμβα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κλαίνε» στην ΕΡΤ! Έριξαν άκυρο σε σειρά - Την έχει ο ΑΝΤ1 και κάνει νούμερα «φωτιά»

Σίγουρα «κλαίνε» ακόμα στην ΕΡΤ, αφού έριξαν άκυρο σε σειρά που την έχει ο ΑΝΤ1 και κάνει νούμερα «φωτιά»! Το ρεπορτάζ μάλιστα ειπώθηκε στο Πρωινό και έχουμε όλες τις πολύ ζουμερές λεπτομέρειες! Δεν πάει το μυαλό σας...

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως η σειρά, πριν καταλήξει στον ΑΝΤ1, είχε περάσει πρώτα από την ΕΡΤ. Εκεί, ωστόσο, οι υπεύθυνοι δεν… συγκινήθηκαν από το σενάριο και την απέρριψαν! Ο λόγος για τις Άγριες Μέλισσες, το νούμερο ένα πρόγραμμα του σταθμού που έχει φτάσει στο σημείο να κοντράρει και το μεγαθήριο MasterChef.

“Το ξέρετε ότι τις Άγριες Μέλισσες τις είχε απορρίψει η ΕΡΤ; Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, το έμαθα χθες. Οι Άγριες Μέλισσες είχαν προταθεί στην προηγούμενη διοίκηση της ΕΡΤ. Είχε γίνει μια βολιδοσκόπηση, δεν είχε φτάσει μέχρι το ΔΣ και τις είχαν απορρίψει”, ανέφερε η δημοσιογράφος και έσκασε την βόμβα! Και για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ τα νούμερα ρεκόρ που έκανε χτες...

Ποιο πρόγραμμα πήρε η ΕΡΤ και φυσικά δεν «κλαίνε»! Δεν έριξαν άκυρο και θα κάνουν νούμερα φωτιά όπως και ο ΑΝΤ1

Δεν θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός θα πάει στην ΕΡΤ ως παρουσιαστής! Την αποκάλυψη έκαναν στην "Φωλιά των ΚουΚου" και όλοι έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε ξαναδεί στην παρουσίαση εκπομπής αν και όλοι περιμένουν πως και πως!

Ο ίδιος αν και κρατάει χαμηλό προφίλ, τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική, αυτή τη φορά έκανε την μεγάλη αλλαγή και θέλησε να τολμήσει κάτι διαφορετικό.

Δείτε αναλυτικά το ποιος είναι και τα όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή παρακάτω.

Εσείς ωστόσο γνωρίζετε τι συνέβη με την παρουσιάστρια που εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο;