Σε ταξίδι μαζί Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης - Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»

Προσπάθησαν να το κρύψουν αλλά τους τσακώσαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ταξίδι μαζί Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης - Οι φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν»

Κι όμως η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν σε ταξίδι μαζί! Έχουμε τις φωτογραφίες που τους «πρόδωσαν», μιας και κανένας από τους δύο δεν το είπε ποτέ ανοιχτά. Ωστόσο εμείς σαν παρατηρητικοί... τους τσακώσαμε κανονικά!

Οι δύο σταρ, έχουν χωρίσει ως ζευγάρι αλλά παραμένουν γονείς δύο υπέροχων παιδιών. Έχουν λοιπόν άψογες σχέσεις και μάλιστα όλοι μαζί ως οικογένεια βρέθηκαν στο Παρίσι! Το ταξίδι στην πόλη του Φωτός έγινε πριν λίγες μέρες, αλλά κανείς από τους δυο τους δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια.

Ωστόσο, εμείς εντοπίσαμε μια κοινή πόζα και κάπως έτσι τους πιάσαμε! Τόσο ο Θοδωρής όσο και η Σίσσυ πόζαραν σε must σημείο όταν κάνεις αυτό το ταξίδι, στον πύργο του Άιφελ δηλαδή και έχουμε τα ντοκουμέντα!

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το ταξίδι της

Η φωτογραφία του Θοδωρή Μαραντίνη από το ταξίδι του

Να τονίσουμε ότι η Σίσσυ παρέδωσε μαθήματα στιλ με το σκισμένο τζιν που φόραγε στο εν λόγω ταξίδι και έχουμε εδώ τρόπους να το συνδυάσεις και εσύ

Σε ταξίδι μαζί ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου - Δείτε φωτογραφίες τους

Μια έκπληξη επιφύλασσαν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου στους followers τους αφού κάποιες φωτογραφίες τους αποκάλυψαν ότι βρίσκονται μαζί σε ταξίδι και μάλιστα στο εξωτερικό. Εσείς το είχατε πάρει χαμπάρι;

Το ζευγάρι πριν από αρκετούς μήνες αποφάσισε μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και μάλιστα όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωση που έκαναν ξαφνικά στα social media ένα βράδυ. Ωστόσο και οι δυο έχουν δηλώσει άπειρες φορές πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και πως ο ένας αγαπά υπερβολικά πολύ τον άλλον και θα κάνουν τα πάντα για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά τους και για να μην τους επηρεάσει αυτός ο χωρισμός. Κι όπως φαίνεται τηρούν τα λόγια τους στο έπακρο.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που από τότε που χώρισαν ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί με τα παιδιά τους σε εξόδους και φαίνονται πραγματικά ευτυχισμένοι.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, βρίσκονται πάλι μαζί σε μια ψυχαγωγική εκδρομή με τα παιδιά τους στο μαγευτικό Λονδίνο.

Και οι δυο τους πόσταραν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες από την ακριβώς ίδια τοποθεσία, "London Eye", αλλά όχι κοινές. Σε καμία δεν βρίσκονται μαζί, ωστόσο είναι γεγονός πως ο ένας απαθανατίζει τον άλλον με την κάμερά του.

Και οι δυο φαίνεται να ευχαριστιούνται την μίνι αυτή απόδραση με τα παιδιά τους.

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου στο instagram:

Η φωτογραφία του Θοδωρή Μαραντίνη στο instagram: