Δημόσια εμφάνιση για τον Πέτρο Κωστόπουλο - Που τον «τσάκωσε» ο φακός;

Με casual εμφάνιση ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημόσια εμφάνιση για τον Πέτρο Κωστόπουλο - Που τον «τσάκωσε» ο φακός;

Μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του πραγματοποίησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο κέντρο της Αθήνας. Ο παρουσιαστής έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή την φορά όμως που τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, χθες, Τρίτη 4 Μαρτίου, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν πήρε το αεροπλάνο για να φύγει εκτός Ελλάδας ή αν παρέλαβε κάποιο πρόσωπο.

Ο παρουσιαστής στιλάτος όπως πάντα, επέλεξε να φορέσει σκούρο μπλε παντελόνι, το οποίο συνδύασε με καφέ παπούτσια και puffer μπουφάν. Το σύνολο του ολοκλήρωσε με σακίδιο πλάτης, το οποίο είναι hot trends της μόδας και για τους άνδρες.

Πέτρος Κωστόπουλος δημόσια εμφάνιση

Πέτρος Κωστόπουλος που είναι

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του επίσης, ο φωτογραφικός φακός τον είχε «τσακώσει» με τον Γιάννη Λάτσιο να τα «σπάνε» σε νυχτερινό κέντρο.

Ποιος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1954 στο Βόλο, όπου και μεγάλωσε. Μετά το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (σημερινό Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Έπειτα, εγκαταστάθηκε στη Γαλλία, συνεχίζοντας τις σπουδές του Πανεπιστήμιο του Παρισιού και κάνοντας διδακτορικό στη Πολιτική Οικονομία. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, σταδιοδρόμησε στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1987, ξεκίνησε την εκδοτική του δραστηριότητα στις εκδόσεις Τερζόπουλος (ιδιοκτησίας του Άρη Τερζόπουλου), με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό. Έπειτα οι εκδόσεις Τερζόπουλος ίδρυσαν τον ραδιοφωνικό σταθμό Κλικ 88 FM (μετέπειτα Village FM 88.3 ή V FM 88.3), ο οποίος από το 2013 έχει τεθεί εκτός λειτουργίας σύμφωνα με απόφαση του ΕΣΡ.

Το 1995, ίδρυσε την Imako Εκδοτική Α.Ε. λανσάροντας τα περιοδικά «Nitro» και «DownTown» αλλά και το ραδιοφωνικό σταθμό Nitro Radio με το προσωπικό του «ΚΛΙΚ». Η εταιρεία εξέδιδε επίσης τα περιοδικά «Esquire», «InStyle», «OK!», «People», «MEN» και «DIVA» ενώ στον ίδιο όμιλο άνηκαν επιπλέον δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί (Sfera 102.2 και Derti 98.6). Το 2012 η Imako Εκδοτική Α.Ε. χρεοκόπησε.

Στην ιδιοκτησία του υπήρξαν και 3 sites τα Koolnews - Jenny - toratora. Το koolnews.gr υπάρχει ακόμα το Jenny.gr επίσης και ανήκει στην πρώην γυναίκα του, ενώ το Toratora.gr έχει κλείσει.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός για πολλά χρόνια σε σταθμούς ιδιοκτησίας του.

Ήταν επίσης κριτής για δύο χρόνια του μουσικού διαγωνιστικού τηλεοπτικού προγράμματος Greek Idol. Παρουσίαζε την εκπομπή Βράδυ, αρχικά στον Alpha το 2010, κι αργότερα στον ΑΝΤ1 μέχρι το 2013. Παράλληλα ήταν μέλος της επιτροπής στην εκπομπή Dancing On Ice του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού. Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του Mega Channel Πρωινό mou.

Το 2017 συμμετέχει ως κριτής στο μουσικό talent show "Star Academy of Greece", μαζί με τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση, που μεταδίδεται από το κανάλι Έψιλον. Ενώ το 2018 παρουσίαζε την εκπομπή «Όλα Λάθος».