H Έλλη Στάη μιλάει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της: «Είναι τέλεια»

Τα τρυφερά της λόγια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Έλλη Στάη μιλάει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της: «Είναι τέλεια»

Η Έλλη Στάη μίλησε για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της τώρα που έχει γίνει γιαγιά και ζει πλέον με το εγγόνι της λέγοντας πως είναι τέλεια και αυτή άλλωστε είναι και η φυσική εξέλιξη που έχει η ζωή μας.

Στην κάμερα του «Πρωινό» μίλησε η Έλλη Στάη, με αφορμή την έξοδο της στην παρουσίαση του τρίτου βιβλίου της δημοσιογράφου Σοφίας Τσίπα.Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως είναι η ζωή με το νεογέννητο εγγόνι της.

«Ευχαριστώ πολύ, αλλά έχετε τρελαθεί με αυτό. Μες τη φυσική ροή της ζωής είναι να γίνεις γιαγιά. Τέλεια είναι η ζωή με το εγγόνι» είπε. Δείτε και την απρόσμενη αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την δημοσιογράφο

Ο γιος της Έλλης Στάη, Μάρκος Κατσίμης και η σύζυγός του Φαίη Κουτζούκου, κόρη της προέδρου της Λυρικής Σκηνής, Βένιας Παπαθανασοπούλου, έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από έναν μήνα και κάτι.

Εκτός από τις δηλώσεις της δείτε και την ανάρτηση της Έλλης Στάη για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της

Σε πελάγη ευτυχίας η Έλλη Στάη, η οποία καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας της στο Instagram με μια τρυφερή ανάρτηση.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό ο γιος της Μάρκος Κατσίμης και η σύζυγός του, Φαίη Κουτζούκου περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Ο 35χρονος Μάρκος είναι γιος της Έλλης Στάη από τον δεύτερο γάμο της, με τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Κατσίμη και το 2018 παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

Η δημοσιογράφος από το πρωί του Σαββάτου βρισκόταν στο μαιευτήριο, όπου ήρθε στον κόσμο το πρώτο της εγγονάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με το πατουσάκι του μας ενημέρωσε για το ευχάριστο γεγονός.

«Καλώς ήρθες Δημήτρη στη ζωή μας ❤️» έγραψε.