Ώρες αγωνίας για την Μαίρη Συνατσάκη - Η ανακοίνωση στο Instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ώρες αγωνίας για την Μαίρη Συνατσάκη - Η ανακοίνωση στο Instagram

Ώρες αγωνίας είχε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έκανε μια δυσάρεστη ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη και για ποιο λόγο είχε αναστατωθεί αρκετά η παρουσιάστρια;

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της με αρκετά από αυτά να είναι με τον γάτο της Τίμο.

Οι followers της λατρεύουν τον τετράποδο φίλο της και παίρνουν φωτιά τα σχόλια στις αναρτήσεις.Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε ένα βίντεο και αποκάλυψε πως έζησε μια στιγμή αγωνίας, καθώς έχασε τον Τίμο.

Ωστόσο, τέλος καλό όλα καλά και ο γάτος βρέθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

«Την ώρα που έκανα αυτά τα τερτίπια, έχασα τον Τίμο, είχε πάει στο υπόγειο. Μέσα στα γράσα και στην αηδία και τον βρήκα και τώρα θα τον σκοτώσω», είπε. Δείτε ωστόσο και μια καταγγελία βόμβα που έγινε για εκείνη

Πριν της ώρες αγωνίας όμως η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε ξανά με τον πρώην της και δεν φαντάζεστε τι έκαναν

Η Μαιρή Συνατσάκη βρέθηκε ξανά μαζί με τον πρώην της Μύρωνα Στρατή και δεν φαντάζεστε τι έκαναν. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα περίπου το 2014, ενώ όλοι περίμεναν πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκλησσίας.

Η πρώην παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια και υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, ενώ όλοι περίμεναν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκλησσίας.

Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα είναι σε σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, γεγονός που δεν την σταμάτησε να πάει στο σπίτι του Μύρωνα Στρατή, να μαγειρέψουν και να κάνουν μια αναδρομή πίσω στην σχέση τους. Φυσικά όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της εκπομπής στο youtube που διατηρεί ο τραγουδιστής. Εντωμεταξύ η Μαίρη μάλλον ετοιμάζει και την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δείτε σε ποιο κανάλι

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να στείλει και και χαιρετίσματα στους γονείς του Μύρωνα και ειδικά στη μαμά του, την κυρία Σοφία, ενώ αναφέρθηκαν και στη σχέση τους που ξεκίνησε το 2010.

Οι δυο τους πλέον φαίνεται πως είναι πολύ καλοί φίλοι και έχουν αφήσει πίσω στο παρελθόν τον χωρισμό τους.

Δείτε το βίντεο: