Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το βίντεο που δεν περιμέναμε στο Instagram! Την έχετε δει να τραγουδάει;

Ξεκίνησε τις πρόβες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το βίντεο που δεν περιμέναμε στο Instagram! Την έχετε δει να τραγουδάει;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο που δεν περιμέναμε στο Instagram! Την έχετε δει να τραγουδάει; Η παρουσιάστρια ξεκίνησε για τα καλά τις πρόβες για το Just the 2 Of Us που θα συμμετέχει.

Σε λίγες μέρες επιστρέφει το μουσικό talent show “Just the 2of us.Ένα από τα ζευγάρια που θα δούμε είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα τραγουδάει μαζί με τον Χρήστο Ζώτο.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και ανεβάζει συχνά και δείχνει στους ακολούθους της διάφορες στιγμές της καθημερινότητας. Και μιας και μιλάμε για το "Just the 2 of us" δείτε και το επικό τρέιλερ!

Πρόσφατα, μέσα από τα instastory της είδαμε πως ήδη έχει ξεκινήσει τις πρόβες για το “Just the 2of us”. Ωστόσο, η ίδια δεν μας αποκάλυψε τι τραγούδι θα ερμηνέυσει στο πρώτο live.

Δείτε στιγμιότυπα:

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Just the 2 of us

Πριν ωστόσο ανεβάσει το βίντεο με τις πρόβες της δείτε μια απίστευτη δήλωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Μεσημέρι yes" και αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό στη συμμετοχή της στο "Just the 2 of us"! Εκτός αυτού ωστόσο μίλησε και για τα κακά σχόλια κάνοντας λόγο για "ανοσία". Τι είπε η όμορφη παρουσιάστρια;

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε αποκλειστικά, στην εκπομπή του Open, για το πως αποφάσισε να συμμετάσχει στο "Just The 2 Of Us" αλλά και για το τι συνέβη όταν πήγε για πρώτη φορά καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού.

Ακόμα η γλυκιά παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα κακά σχόλια που έχει δεχθεί ανά καιρούς. "Έχω πάθει ανοσία με τα άσχημα σχόλια. Δύσκολα να με ταράξει κάτι" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε και το σχετικό βίντεο