MasterChef: Ξέσπασε ο Ηρακλής στην Μάρλεν “Άμα δεν θες, εκεί είναι η πόρτα, φύγε”

Τι έπαθαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ξέσπασε ο Ηρακλής στην Μάρλεν “Άμα δεν θες, εκεί είναι η πόρτα, φύγε”

Ξέσπασε ο Ηρακλής στην Μάρλεν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef και συγκεκριμένα της είπε "άμα δεν θες, εκεί είναι η πόρτα, φύγε”. Για ποιο λόγο αρπάχτηκαν οι δυο αυτοί παίκτες μεταξύ τους;

Οι δυο ομάδες του MasterChef έπρεπε να μαγειρέψουν για 25 γνωστούς και διακεκριμένους Έλληνες σεφ, από τους οποίους και θα κριθούν.

Το άγχος και η πίεση ήταν αρκετά με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν αρκετά νεύρα.Έτσι ο Ηρακλής από την κόκκινη ομάδα εκνευρίστηκε με τα παράπονα της Μάρλεν, αφού η τελευταία ήθελε να ασχοληθεί με το κρέας και όχι με το ριζότο.

Ο Ηρακλής φανερά εκνευρισμένος: “Αυτό που έχει με τη μαμουνιά, όχι ρε φίλε δεν γίνεται. Κάνε το ριζότο μπροστά, σωστά, όπως γίνεται. Τελείωσέ το. Αυτό σου είπε ο αρχηγός να κάνεις. Άμα δεν θες εκεί είναι η πόρτα, φύγε από την ομαδική.” Εσείς ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο είδατε ποιος κατάφερε να πάρει την χρυσή κάρτα ασυλίας; Αν όχι σας έχουμε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν.

Δείτε το βίντεο:

Πριν το ξέσπασμα του Ηρακλή ένας παλιός κριτής γύρισε στο MasterChef - Ποιος είναι

Ένας παλιός κριτής εμφανίστηκε ξανά σήμερα στο MasterChef. Ποιος ο ρόλος που πήρε μέσα στο παιχνίδι ο ίδιος; Το ριάλιτι μαγειρικής μάλιστα ήταν αυτό που τον είχε κάνει ευρέος γνωστό και είχε κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου.

Το 2010 επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες σεφ για να πάρει την θέση του ως κριτής στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef», που βγήκε τότε on air στην Ελλάδα για πρώτη φορά, μαζί με τους Λευτέρη Λαζάρου και Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Λουκάκο που αυτή την φορά είδαμε ξανά ως guest αφού ήταν ένας από τους 25 καλεσμένους που γεύτηκαν τα πιάτα από την ομαδική δοκιμασία.

MasterChef Γιάννης Λουκάκος

Και όχι απλά τον είδαμε εντελώς διαφορετικά αλλά ακούσαμε και την κριτική του σχετικά με τα πιάτα και το σέρβις.