Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος: Μιλούν πρώτη φορά για την γνωριμία τους και εξηγούν γιατί θα... χωρίσουν!

Όσα αποκάλυψαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάτια Ταραμπάνκο - Γιώργος Λάγιος: Μιλούν πρώτη φορά για την γνωριμία τους και εξηγούν γιατί θα... χωρίσουν!

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος μιλούν πρώτη φορά για την γνωριμίας του και εξηγούν και για ποιο λόγο θα χωρίσουν.Τι αποκάλυψαν στην εκπομπή The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Η αλήθεια είναι πως στην πρώτη μας γνωριμίας με τον Γιώργο, μου έκανε κάποιες ερωτήσεις οι οποίες αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον μου”. Με την σειρά του, ο σύντροφος του νεαρού μοντέλου πρόσθεσε πως “ήμασταν σε κοινή παρέα στην πρώτη μας γνωριμία, δεν είναι κάτι πολύ ρομαντικό. Δεν γνωριστήκαμε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορούσαμε να καταψύξουμε ωάρια ή κάτι τέτοιο!” για να προσθέσει λίγο αργότερα πως “ναι, όταν την γνώρισα η Κάτια ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη.

Δεν το έβλεπα, όμως, το παιχνίδι και μόλις την γνώρισα, ξεκίνησα να το βλέπω για να ξέρω τι πρέπει να πω. Όταν μιλήσαμε, για μένα, ήταν πάρα πολύ φιλική και πολύ down to earth, δεν ήταν καθόλου σνομπ ή δεν είχε τον αέρα του GNTM”. Δείτε εδώ και τις τρυφερές στιγμές τους στα μπουζούκια

Όσον αφορά το τελευταίο επεισόδιο του GNTM, στο οποίο η Κάτια Ταραμπανκό δέχθηκε πρόταση γάμου από τον πρώην σύντροφο της, ο Γιώργος Λάγιος πρόδωσε με χιούμορ πως “είχα αρχίσει να την γνωρίζω τότε οπότε δεν με πείραξε καθόλου. Το βλέπαμε, όμως, με τους φίλους μου και έφαγα σοβαρό τρολάρισμα όταν έκανε πρόταση γάμου στην Κάτια ο πρώην σύντροφος της. Είχε γέλιο σε εκείνη τη φάση”.

“Επειδή προχωρήσαμε γρήγορα με την Κάτια, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και ταιριάξαμε, μέσα σε μερικές μέρες όμως τους έκλεισα τα στόματα” συμπλήρωσε.. “Αυτό που με κέρδισε στην Κάτια είναι ότι συνεννούμαστε, υπάρχει μια εγκεφαλική σύνδεση. Δεν είναι απλά μια ωραία κοπέλα”.

Ο σύντροφος της ανέφερε μάλιστα και γιατί θα χωρίσουν:

Πριν την συνύντευξη της με τον Γιώργο Λάγιο είχε πει η Κάτια Ταραμπάνκο: "Έπαθα σοκ όταν είδα τον πρώην μου στο GNTM"

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε πρώτη φορά για τις σχέσεις λέγοντας πως "έπαθε σοκ όταν είδε τον πρώην της στον τελικό του GNTM, ενώ με τον νυν σύντροφο της γνωρίστηκαν σε κοινή παρεά" και είναι πάρα πολύ καλά οι δυο τους μαζί.

Η νικήτρια του GNTM βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο παιχνίδι αλλά και στον πρώην σύντροφο της και στην γνωριμία με τον νυν που σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως είναι μαζί.

«Μετά το GNTM υπήρχαν πολλά σχόλια που έκρυβαν μίσος και θεωρώ ότι ήταν άδικο. Έγινα πάρα πολύ σκληρή όταν βγήκα από το παιχνίδι. Η συγκατοίκηση μέσα στο σπίτι του GNTM ήταν δύσκολη γιατί είμαι ένας μοναχικός άνθρωπος. Η μητέρα μου ήθελε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ.

Με τη Μαρία Μιχαλοπούλου υπήρχαν παρεξηγήσεις που όμως τελείωναν. Όταν επιλέγεις να είσαι μοντέλο πρέπει να είσαι ανοιχτή σε όλα για να σταθείς στην αγορά. Χαρακτηρίστηκα κακιά μέσα στο παιχνίδι, αλλά εγώ είχα στόχο μόνο τη νίκη. Η Ελευθερία δεν ξέρω αν πραγματικά είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι ή της είπαν να το παίζει καλή. Είχε βγει στον αέρα που μιλούσε με το αγόρι της και της έλεγε να το παίξει καλή.

Όταν βγήκα από το σπίτι του GNTM πήρα το αμάξι μου και βγήκα στους δρόμους. Με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο και μου ζητάει συμβουλές αυτοπεποίθησης. Έγινα ανταγωνιστική μέσα στο GNTM. Το προτέρημά μου είναι η αντίληψη της δουλειάς. Ο Δημήτρης Σκουλός με βοήθησε να εξελιχθώ σαν μοντέλο. Όταν είδα τον πρώην σύντροφό μου στον τελικό έπαθα σοκ.

«Όταν είδα τον πρώην σύντροφό του στον τελικό του GNTM έπαθα σοκ. Αλλά ήταν λήψη τελικού και έπρεπε να αφήσω το συναίσθημα. Δεν ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση της σχέσης στην οποία βρισκόμασταν. Ήταν πρόταση επανασύνδεσης. Ήμασταν μαζί δυο χρόνια σχεδόν. Μία χωρίζαμε, μία ήμασταν μαζί. Μαζί δεν κάναμε και χώρια δε μπορούσαμε. Με στήριξε πάρα πολύ.

Με το νέο μου σύντροφο γνωριστήκαμε μετά το παιχνίδι σε μια κοινή παρέα. Το μυαλό του συντρόφου μου ήταν αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Είναι ανοιχτόμυαλος και κοιτάμε μόνο το “μαζί”. Με τον πρώην μου δεν ξαναμιλήσαμε μετά το τέλος της σχέσης μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα του GNTM»