Δεν γλίτωσε ούτε ο Τζέιμς Μποντ από τον κορωνοϊό - Δείτε τι συνέβη!

Κακά τα νέα για τον 007!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν γλίτωσε ούτε ο Τζέιμς Μποντ από τον κορωνοϊό - Δείτε τι συνέβη!

Ούτε ο Τζέιμς Μποντ δεν κατάφερε να γλιτώσει από τον κορωνοϊό, καθώς οι ραγδαίες εξελίξεις που βλέπουν τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας "χτύπησα"ν και την νέα ταινία του 007. Διαβάστε παρακάτω τι συνέβη.

Ειδικότερα την Τετάρτη (4/3) οι παραγωγοί της νέας ταινίας του Βρετανού πράκτορα ανακοίνωσαν ότι η κυκλοφορία του έργου θα αναβληθεί, αφήνοντας έτσι άφωνους τους θαυμαστές του 007.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση η ταινία ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο ωστόσο αυτό δεν θα γίνει.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την ταινία "Νο Time to Die" η οποία επρόκειτο να προβληθεί στους κινηματογράφους της Βρετανίας τον Απρίλη, ωστόσο τώρα μεταφέρθηκε για τις 12 Νοεμβρίου του 2020.

Οι εταιρείες MGM, Universal και οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ ανακοίνωσαν ακόμα ότι στις ΗΠΑ η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 25 Νοεμβρίου!

Να πούμε ότι οι εξελίξεις με τον ιό, που έχει σπείρει τον τρόμο "τρέχουν" με Κινέζους επιστήμονες να αναφέρουν τώρα ότι έχει μεταλλαχθεί σε δύο τύπους! Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν για τον φονικό ιό.

Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ μπορεί να μην γλύτωσε από τον κορωνοϊό, τι συνέβη ωστόσο με τον Πάπα Φραγκίσκο που έκανε εξετάσεις;

Ανησυχία επικρατεί στον Ιταλία με αφορμή την υγεία του Πάπα Φραγκίσκου. Μάλιστα, υπήρχε φόβος, πως ο ποντίφικας μπορεί να νοσεί από τον κορωνοϊό. Οι εξετάσεις ωστόσο, βγήκαν και έχουμε εξελίξεις.

Ο πάπας Φραγκίσκος να σημειώσουμε πως ακύρωσε τις ακροάσεις αυτής της εβδομάδας. Ενώ, εκπρόσωπος του Βατικανού, αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός. Κάποια ανακοίνωσε δεν έχει κάνει κανένας.

Από ένα απλό κρύωμα ταλαιπωρείται τελικά ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος έσπευσε να κάνει τεστ για να ελεγχθεί αν πάσχει από κορωνοϊό, το οποίο τελικά βγήκε αρνητικό, σύμφωνα με πληροφορίες τις ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει χάσει ένα μέρος του πνεύμονά του σε ηλικία περίπου των 20 ετών. Του τον αφαίρεσαν στον τόπο καταγωγής του, το Μπουένος Άιρες, επειδή υπέφερε από φυματίωση, σύμφωνα με τον βιογράφο του Όστεν Ιβέρει. Επίσης, υποφέρει και από πόνους στο πόδι λόγω ισχυαλγίας. Ωστόσο, η υγεία του είναι καλή όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα και ήταν σε θέση να κάνει τέσσερα διεθνή ταξίδια.

Επίσης, να σημειώσουμε πως ο Πάπας Φραγκίσκος επρόκειτο να μεταβεί στη βασιλική του Αγίου Ιωάννη Λατερανού για μια λειτουργία με ιερείς της Ρώμης. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες της Ash Wednesday ακυρώθηκαν σε περιοχές της βόρειας Ιταλίας που έχουν πληγεί από την εξάπλωση του κορωνοϊού.