The 2night Show: Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε της "Μύγες" - Τον υποδέχτηκαν με χλαμύδες!

Τι είπε ο υπουργός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night Show: Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε της

Μια διαφορετική υποδοχή είχαν ετοιμάσει στον Άδωνι Γεωργιάδη οι "Μύγες", τις οποίες συνάντησε στο καμαρίνι του The 2Night Show! Όπως κάνουν πάντα οι "Μύγες" - που φορούσαν χλαμύδες! - ανέκριναν τον υπουργό Ανάπτυξης και η συνέντευξη ήταν άκρως απολαυστική. Δείτε τα όσα είπε!

Οι "Μύγες' ανέκριναν τον Άδωνι Γεωργιάδη που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 και δεν δίστασε να περάσει και μια βόλτα από το καμαρίνι τους για την ιδιαίτερη αυτή συνέντευξη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε και πιο είναι το ύψος του λέγοντας ότι είναι 1,77 Ακόμα δέχτηκε ερωτήσεις και για πρόσωπα της showbiz για το πώς γοήτευσε την σύζυγό του είπε: “Με τα μαθήματα Αρχαίας Ιστορίας στην Ελληνική Αγωγή”. Οι 'Μύγες' βέβαια δεν παρέλειψαν να του ζητήσουν και μερικές συμβουλές γα την τέχνη του τηλεμάρκετινγκ!

Υποδέχτηκαν με χλαμύδες τον Άδωνι Γεωργιάδη! - Δείτε την επική συνάντηση που είχε με τις "Μύγες" στο The 2Night Show

Με το χιούμορ που τους διακατέχει ρώτησαν διάφορες ερωτήσεις τον υπουργό Ανάπτυξης, ενώ του είχαν ετοιμάσει και μια αλλιώτικη υποδοχή! Ποια ήταν αυτή;

Φυσικά το αρχαιοελληνικό ύφος στην διακόσμηση του χώρου, αλλά και στα ρούχα τους καθώς φορούσαν χλαμύδες! Μάλιστα είχαν φέρει και μια προτομή, ενώ η παρέα τον κέρασε ποτό και φαγητό της αρχαίας Ελλάδας!

“Ο Άδωνις ήταν ο ημίθεος του έρωτα και εραστής της Αφροδίτης” είπε ο υπουργός μεταξύ άλλων για το όνομά του. Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι μπήκε τυχαία στην πολιτική, ενώ αναφορικά με την θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, την οποία κατέχει, ανέφερε ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω. - Ο Άδωνις Γεωγριάδης δεν ήταν ο μόνος που βρέθηκε στην εκπομπή του Αρναούτογλου. Δείτε και τα όσα είπαν η Κάτια Τραμπάνκο και ο σύντροφός της!