Κατερίνα Καραβάτου: Άνοιξε το κουτί στον αέρα και... κατατρόμαξε! - Δείτε το επικό στιγμιότυπο

Η παρουσιάστρια ούρλιαξε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου: Άνοιξε το κουτί στον αέρα και... κατατρόμαξε! - Δείτε το επικό στιγμιότυπο

Κατατρόμαξε η Κατερίνα Καραβάτου, που έπαιζε μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, ένα παιχνίδι με κουτιά, στον αέρα της εκπομπής τους! Δείτε το επικό στιγμιότυπο από την "Φωλιά των Κου Κου". Δεν φαντάζεστε τι πετάχτηκε από το κουτί της παρουσιάστριας!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έπαιζαν ένα παιχνίδι στην εκπομπή τους 'Φωλιά των Κου Κου". Δύο λευκά κουτιά λοιπόν τοποθετήθηκαν μπροστά τους με τους δυο τους να πρέπει να πουλήσουν στους τηλεθεατές αυτό που είχε μέσα το κουτί.

Οι παρουσιαστές κλήθηκαν να μην ανοίξουν αρχικά τα κουτιά, ώστε αν το κάνουν ένας, ένας. Πρώτος λοιπόν ξεκίνησε ο Κρατερός Κατσούλης, που από το κουτί του έβγαλε δύο περίεργες κούπες, με τα πρόσωπά τους επάνω!

Επόμενη λοιπόν ήταν η Καραβάτου! Και κάπου εκεί ήρθε και το ουρλιαχτό! Αυτό που συνέβη λοιπόν είναι ότι ένας κούκους πετάχτηκε από το κουτί των "Κου Κου" με την παρουσιάστρια να παθαίνει σοκ! Το στιγμιότυπο που ακολουθεί απλά επικό. Αφού μιλάμε για την εκπομπή "φωλιά των Κου Κου" δείτε και τα όσα αποκάλυψε πρώην παίκτης του MasterChef. Με τι κοιμόταν αγκαλιά μέσα στο παιχνίδι!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Star

Εκτός από την Κατερίνα Καραβάτου, που τρόμαξε στην εκπομπή της με αυτό που βγήκε μέσα από το κουτί, άλλη μια παρουσιάστρια είχε "παγώσει" στον αέρα - Ποιος την κατατρόμαξε;

Λαχτάτρα στον αέρα της εκπομπής της είχε πάρει και η Σίσσυ Χρηστίδου, που τρόμαξε με μια ξαφνική εμφάνιση. Ποιος εισέβαλε στο πλατό;

Μια απρόσμενη επίσκεψη είχε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς ένας τηλεοπτικός γνώριμος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής "Έλα χαμογέλα"! Μάλιστα η παρουσιάστρια δίστασε να ανοίξει την πόρτα, με τον επισκέπτη να χτυπά... επίμονα!

Η όμορφη παρουσιάστρια βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής του OPEN, που μεταδίδονταν εκείνη την στιγμή! Ξαφνικά κάποιος άρχισε να χτυπά την πόρτα και το μυαλό της πήγε κατευθείαν στον Σάββα Πούμπουρα, που μας έχει συνηθίσει στις φάρσες καθώς φέτος τον βλέπουμε να παρουσιάζει το 'Best Friends Fear". Βέβαια να πούμε ότι ο παρουσιαστής έχει πει ότι δεν θα της έκανε ποτέ φάρσα. Δείτε τον λόγο!

"Είναι ο Σάββας Πούμπουρας; Εγώ δεν πάω να ανοίξω [..] Οικοδέσποινα, οικοδέσποινα αλλά να πάει άλλος! Πήγαινε εσύ…" είπε η παρουσιάστρια που πήγε και "κρύφτηκε από πίσω από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τελικά ο απρόσμενος καλεσμένος δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Αμπελιώτη, που έχει μείνει αξέχαστος από το Best Friends Fear.

Γιώργος Αμπελιώτης