Στο λαμπερό party του "Just the 2 of Us" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Με εντυπωσιακό κουστούμι στο event!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο λαμπερό party του

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν από τα πρόσωπα - όπως ήταν φυσικό - που βρέθηκαν στο λαμπερό party του "Just the 2 of Us" που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα! Η παρουσιάστρια ήταν κομψή, όπως πάντα ενώ φωτογραφήθηκε μαζί και με τον Χρήστο Ζώτο, με τον οποίο θα είναι ζευγάρι στο show.

Το "Just the 2 of Us" αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα με συντελεστές και παίκτες να βρίσκονται χθες (4/3) στο Mandrake House και στο λαμπερό party που διοργανώθηκε για την έναρξη του μουσικού show!

Όπως ήταν φυσικό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία αναμένεται να δούμε φέτος στο παιχνίδι του Open, ήταν στο party που διοργανώθηκε, στο οποίο να πούμε ότι βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz!

Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν ντυμένη με ένα μαύρο κουστούμι, το οποίο συνδύασε με πέδιλα και διακριτικά μεταλλικά κοσμήματα! Το ξανθό της μαλλί, αλλά και το εντυπωσιακό κραγιόν που επέλεξε να φορέσει έδωσαν χρώμα στο ντύσιμό της, που πρέπει να πούμε ότι μας άρεσε πολύ! Και αφού μιλάμε για το Just thw 2 of Us, δείτε εδώ και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Θα κλάψετε από τα τα γέλια!

Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με τον Χρήστο Ζώτο, με τον οποίο θα είναι ζευγάρι στο show! Δείτε τις φωτογραφίες:

Σπυροπούλου - Ζώτος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ξεκίνησε τις πρόβες για το Just The 2 of Us η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που βρέθηκε στο λαμπερό party του μουσικού show!

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και ανεβάζει συχνά και δείχνει στους ακολούθους της διάφορες στιγμές της καθημερινότητας.

Πρόσφατα, μέσα από τα instastory της είδαμε πως ήδη έχει ξεκινήσει τις πρόβες για το “Just the 2of us”. Ωστόσο, η ίδια δεν μας αποκάλυψε τι τραγούδι θα ερμηνέυσει στο πρώτο live.

Σπυροπούλου Just The 2 of Us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου