Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά κατά της Έλενας Ακρίτα: "Η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά"

Η ανάρτηση στο Facebook!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά κατά της Έλενας Ακρίτα:

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη κατά της Έλενας Ακρίτα, με αφορμή ένα post που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook, λέγοντας πως "η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά". Τι ανέφερε στην ανάρτηση της;

Αφορμή για το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος σχετικά με το προσφυγικό/μεταναστευτικό και την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η Μίνα Αρναούτη ζει στη Λέσβο, σ' ένα από τα νησιά που έχουν μεγάλες ροές προσφυγών και μεταναστών.

«Η Έλενα Ακρίτα πόσο γραφική! Η δημοσιογραφία έχει τη δική της Ελένη Λουκά! Δεν ξέρουμε αν είναι μετανάστης ή πρόσφυγας κάποιος που δεν έχει εξεταστεί το αίτημα ασύλου του λέει .Που έκανε αίτημα; Σε παράνομη είσοδο με πέτρες; Και αν έρθει ένας και σας κυνηγάει γυμνός με το μόριο του έξω μη τρέξετε !!!Μπορεί απλά να είναι επιδειξίας και όχι βιαστής! Και σε κάθε περίπτωση μπορεί να του πέφτει το παντελόνι! Δεν κατηγορούμε κανέναν!» έγραψε. H ίδια δε διστάζει παράλληλα να απαντά δημόσια σε όσους την επικρίνουν στα social media.

Δείτε την ανάρτηση της:

Η επίμαχη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Πριν το ξέσπασμα για την Έλενα Ακρίτα η Μίνα Αρναούτη είχε βρεθεί στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Μίνα Αρναούτη όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτηση της στο Facebook! Τι συνέβη όμως και βρέθηκε στο νοσοκομείο; Η ίδια έκανε γνωστούς και τους λόγους που βρέθηκε εκεί μέσα από την ανάρτηση της.

Με την ρόμπα του νοσοκομείο πόζαρε η Μίνα Αρναούτη σε μια ανάρτηση της στο Facebook! Όπως έκανε γνωστό η ίδια βρέθηκε εκεί για την τελευταία της επέμβαση μετά το τροχαίο που είχε με τον Παντελή Παντελίδη.

«Plastic and reconstructive SURGEON.Our last reconstructive operation“Ευαγγελισμος” hospital» έγραψε η ίδια στην ανάρτηση της. H ίδια δε διστάζει παράλληλα να απαντά δημόσια σε όσους την επικρίνουν στα social media.

Όπως φαίνεται η ίδια αφήνει πίσω της για τα καλά τις άσχημε αναμνήσεις και πλέον προχωράει μπροστά στην ζωή της.