Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάμε Πακέτο: "Καρφί" στον Alpha από την Βίκυ Χατζηβασιλείου - Η αντίδραση του Λιάγκα

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Πάμε Πακέτο:
News 05.03.2020 16:05
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Νέο 'καρφί" στον Alpha έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε στη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει στη συνέχεια τα όσα εκείνη είπε.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και αναφέρθηκε στο τέλος του "Πάμε Πακέτο" και το συμβόλαιο που είχε με το κανάλι.

"Σε ένα συμβόλαιό μου προκειμένου να ανανεωθεί πριν από 7 χρόνια, ο τότε διευθυντής του Alpha μου είχε πει: “Προκειμένου να σου ανανεώσω το συμβόλαιο θα κρατήσω τον τίτλο”. Μέχρι τότε τον τίτλο τον είχα εγώ γιατί εγώ τον είχα βρει. Του είπα “και να το κάνεις δεν με πειράζει καθόλου γιατί το Πάμε Πακέτο είμαι εγώ”. Έχω βρει τη λύση για τον τίτλο της νέας εκπομπής. Όταν συγκλίνουν οι συνθήκες θα είμαστε πάλι μαζί με το Πακέτο” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τον Αρτ να την ρωτά στη συνέχεια:

Επειδή ο Alpha έχει τα δικαιώματα του ονόματος, υπάρχει περίπτωση να βγάλει το Πάμε Πακέτο;. "Ας το βγάλει" είπε η Βίκυ Χατζβασιλείου.

Γίνεται Πάμε Πακέτο με άλλη παρουσιάστρια;

"Μπορεί και να γίνεται, πού ξέρεις; Μια δοκιμή θα μας πείσει. Άσε να δείξουν τα γεγονότα, εγώ δεν θα πω τίποτα" του απάτησε εκείνη. Να πούμε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στο συμβόλαιό της με το κανάλι κάνοντας μάλιστα μια απίστευτη αποκάλυψη.

Ποια ήταν η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στο "καρφί" που έριξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το "Πάμε Πακέτο";

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή παρουσιάστρια λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Είναι μια συνεχιζόμενη πικρία της Βίκυς Χατζηβασιλείου απέναντι στον Alpha που για μένα -με αγάπη το λέω για ακόμη μια φορά- θα έπρεπε να το τελειώσει. Δεν το τελειώνει ποτέ. Τι την ενδιαφέρει τώρα τι κάνει ο Alpha;"

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Just the 2 Οf Us: Ο Κώστας Καραφώτης "κάρφωσε" την Χατζηβασιλείου ότι αργεί στις πρόβες

Βίκυ Κάβουρα και Βίκυ Χατζηβασιλείου ποζάρουν μαζί στο party του "Just the 2 of Us"

Share